H2O team H2O team forum PODVODNI LOV oprema Karbonske plavuti Odgovori na: Karbonske plavuti

Odgovori na: Karbonske plavuti

H2O team H2O team forum PODVODNI LOV oprema Karbonske plavuti Odgovori na: Karbonske plavuti

#30892

marusic
Participant

Pri nabavi C4 listov za “ostale” čevlje bodi pozoren, da to izrecno piše za kateri čevelj je. Ker C4 ima svojevrsten čevelj kar se stranskih railov tiče. Nima jih, namreč. Pa oblika lista pod podplatom je povsem drugačna kot jo imajo ostali proizvajalci čevelčkov. C4 listi tudi nimajo preloma. So samo “bombirani”/zviti

Če ti, odgovarja čevel od Omer-ja potem ti svetujem, da daš tudi list od omerja. Sami listi niso slabi. Obratno, so zelo dobri. Zasnovani pa so bli na optimalnem delovanju z omerjevim čevljem, tako kot vsi ostali na svojem. Kar se meša in spreminja ni nujno, da je dobra kombinacija oz željen rezultat, ni pa nujno, da je slab. Daleč od tega pa, da ne boš zadovolen tudi z mešanjem.

Drugače, kar se listov tiče, ti je Nick lepo napisal. Še dodatek – C4 mustang, so zelo podobni oz enaki Ntt-jevim. Sam imam omer stingray 25 oz. medium na Salvimarjevih sistem ONE čevljih. Za moje občutke in kile (66kg), bi raje vzel 20 oz. soft. Napram XT T4 na pathosih so omerjevi listi malenkost trši. Ostalo ti je pa itak že Nick vse napisal.

Kolega (90+kg) ima Alemani-jeve liste na OMER stingray čevljih. Trdota Soft. Listi so cca 3-4cm dalši od vseh ostalih, precej mehkejši, plavut je pa hitra u materbožjo.. Noge pa spočite. Cena ni pretirana, material pa je neka fiberglas aeronavtična tkanina, ki je žal ne poznam. Zame ena bolših plavuti celo med vsemi karboni.

© H2O team. All rights reserved.
X