Odgovori na: Izenačevanje – problemi

#20554

EnejG
Participant

Zdravo ekipa, hvala za hiter odziv.

Res je da sem imel rahlo vnet zob – zgoraj zadaj in da bi lahko vplival na pritisk oz. zožanje eustahijeve cevi, saj tako mi je rekel zdravnik ampak ker noben zdravnik ni diver so rekli naj potaplanje opustim.

Prvič sem začutil da se mi je pričelo rahlo vrteti na cca 10-11m ko smo se pripravljali za podvodno orientacijo. Čim sem se dvignil za 1m ali 2 (zaradi razgibanega dna, da nisem s plavutkam tolkel po skalah) se mi je pričelo rahlo vrteti, težava pa se je še povečala ko sem se vračal na površje.

Zadnji potop pa je bil na 19m (tudi v okolici kamenjaka, manjši shipwreck), ko sem se dvignil da obidemo greben pa se je zgodil zgoraj opisani pripetljal vrtenja, da nisem vedel kje sem… imel sem 6mm neopren s kapuco, zgodilo se je po cca 10min pod vodo,.. (ali je možno da bi mi v enem ušesu ostalo malo zraka pod kapuco… -čisto laično vprašanje?

Glede na to da sem farmacevt, lahko rečem da sluzi v nosu ni bilo prehlajen nisem bil, alergij ni, edino to z zobom je možnost,.. pa tako kot je če se ne motim Polarni medo opisal, da imam “zakrivljen” pretin oz. zožan,.. ampak se nisem odločil za ravnanje ker nimam težav z dihanjem ali smrčanjem…

Bi pa rad ponovil kakšen potop vsekakor v spremstvu pro-ja, v čimbolj kontroliranih okoliščinah…

Lp,

X
top