Športno društvo
H2O team,

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
info@h2oteam.com
Predstavitev
Datumi
Potek tečaja

Darilni bon:


Dodatne informacije o tečajih in naročanje darilnih bonov na 031 827 392 ali info@h2oteam.com. Darilne bone se lahko prevzame osebno ali se pošljejo po pošti.

Utrinki iz tečaja lova na čeko (3x zobatec), skupina 14.6.2016 - 16.6.2016.

Teoretični tečaj podvodnega ribolova


Predstavitev:

Namen tečaja je podrobno spoznati vse tehnike lova in specifike lova na posamezne ribje vrste. Predavanja zajemajo tudi lovske izkušnje in skrivnosti pridobljene tekom celotne Juretove lovske kariere in so v celoti predstavljene z atraktivnimi video posnetki. Te informacije olajšajo lovske začetke, prinesejo prve trofeje in naredijo odločilno razliko med lovskim uspehom in neuspehom. Med ostalim bodo podane tudi informacije o uporabi in izbiri primerne opreme, izogibanju nevarnostim, telesni pripravi, treningih in prehrani.

Trajanje:

Teoretični del: 10 ur (2 x 5 ure)


Cena:

110 EUR zajema teoretična predavanja in skripto. Vsi tečajniki morajo biti člani društva H2O team. Letna članarina znaša 20 EUR.

Inštruktor:

Tečaj bo vodil Jure Daić mednarodni inštruktor PSS in vodja sekcije za apnejo pri PSS. Jure je izkušen podvodni lovec z dolgoletnimi lovskimi izkušnjami in bogato zbirko trofejnih ulovov. Njegove reference, so objavljene tukaj.


Prijava:

Prijavite se lahko preko spletne prijave ali po

elektronski pošti info@h2oteam.com. Ob prijavi je potrebno navesti sledeče podatke: ime, priimek, telefon, e-mail, termine predavanj in kraj tečaja.  Prijava je potrjena, ob plačilu akontacije 50 EUR! Podatke za nakazilo dobite po prijavi.

Omejitve:

Vsi tečajniki morajo biti starejši od 15 let. Teoretični tečaj povodnega ribolova se lahko izvaja vzporedno s tečajem potapljanja na vdih.


Kraj:

Teoretični tečaj podvodnega ribolova se izvaja v Ljubljani in
Mariboru, ob zadostnem interesu pa tudi v Novi Gorici , Novem mestu in na Krku (minimalno 4 tečajniki).

 

Datumi:


- vikend 22.3. do 24.3. Zagreb (lokacija se potrdi ob prijavi 5 tečajnikov)
- vikend 29.3. do 31.3. Ravne na Koroškem (lokacija se potrdi ob prijavi 5 tečajnikov)
- vikend 5.4. do 7.4. Gorica (lokacija se potrdi ob prijavi 5 tečajnikov)
- 9.4. do 10.4. Maribor
- 13.4. do 14.4. Ljubljana
- 4.5. do 5.5. Ljubljana
- 22.6. do 23.6. LjubljanaPotek tečaja:

Pri teoretičnem tečaju podvodnega ribolova se znanje o potapljanju na vdih nadgradi z informacijami, ki jih je potrebno poznati pri podvodnem ribolovu. Predavanja so zastavljena tako, da so primerna tako za čiste začetnike, kot za izkušene lovce. Med tem, ko bo začetnik spoznaval novosti in bo zasut z novimi informacijami, bo izkušen lovec med vrsticami prišel do novih dragocenih spoznanj. Pomemben del tečaja predstavlja obsežna skripta, ki bi jo morali vsi tečajniki kasneje še večkrat prebrati, saj se ob nabiranju praktičnih izkušenj odpirajo vedno nova vprašanja. Vsa predavanja potekajo ob atraktivnih video posnetkih, ki jih je Jure posnel med lovom. Predavanja podprta z video posnetki omogočajo živ prikaz situacij, ki se pojavljajo tekom lova in tečajniki tako spoznajo, kako je potrebno odreagirat v vsaki od teh specifičnih situacij.
Spletna stran Športnega društva H2O team uporablja piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke