Ulov meseca

Komadi, da komaj na forum pašejo.

Moderator: alesn

Ulov meseca

OdgovorNapisal/-a mare dne To apr 04, 2006 09:26

Zanima me, zakaj se na rubriki ulov meseca še vedno šopiri 20 let stara kirnja? A noben nič ne lovi te dni , al je to taka kirnja, ki ji ni para in mora tam viset. rajš bi vidu kkšno normalno orado, kot pa kirnjo, po kateri se mi sline cedijo :)
le prva krava čisto vodo pije
mare
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a Daić dne To apr 04, 2006 10:06

V teh mesecih se res ne lovi skoraj nič, zato je tudi mrtvilo za rubriko ulov meseca in na forumu se manj dogaja. Od maja do novembra pa bo po mojem vsak mesec veliko število kandidatov, ki bi si lahko prislužili ta naziv.

V februarju smo dali na stran Petrov ulov, če bi se za marec pojavil kak drug dober ulov bi ga dali na stran, kot že rečeno smo Štajerci v tem letnem času na suhem.

Nikjer ni napisano pravilo, da mora bit ulov aktualen iz prejšnjega meseca,.... trudimo se, da poiščemo vedno nek ulov, ki je star do meseca dni, v zimskih mesecih pa to žal ne gre.

Ulov meseca je lahko tudi 10 x 0.5 kg orad ali kaj podobnega,..... Pri ulovu meseca gre za to da se predstavi nek poseben lovski dosežek, trudim se da je tudi aktualen.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a alesn dne To apr 04, 2006 14:45

je že Jure vse povedal. v suhih mesecih so gor arhivski ulovi.
v teh dnevih bom dal gor ulov aprila. če je kdo kaj lovil, naj mi pošlje (takoj!). V začetku maja pa napovedujem aktualne, nove in sveže letošnje ulove naših članov.

aja, fotke in podatke, s katerimi kandidirate, mi pošljite na ales@h2oteam.com
pa čimprej. veselje se pričenja. :lol:
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

Vrni se na največji ulovi članov foruma