S temi štirimi zobatci sva izpolnila dnevno normo, ki je dovoljena: dve ribi težji od 5 kg in še dve ribi.

Melacher je napisal:Meni je jasno, da v končnem seštevku lahko ujameš do 5 kg + kapitalec vendar če gledamo formalno pravno je važno tudi zaporedje, ker če na začetku ujameš ribo težjo od 5 kg ne smeš več lovit.

Melacher je napisal:Meni je jasno, da v končnem seštevku lahko ujameš do 5 kg + kapitalec vendar če gledamo formalno pravno je važno tudi zaporedje, ker če na začetku ujameš ribo težjo od 5 kg ne smeš več lovit.

Tuna je napisal:lasulja je napisal:Pardon se opravičujem. Res je, če so bile dve dovolilnice je vse ok. Samo če vlečeš eno panulo, kako lahko lovita dva? A držista vsak malo
Lahko, če želita. V čem je tvoj problem?

lasulja je napisal:Problem pa imam tak kot vsi ostali - rad bi da bi moji otroci videli ribe v morju in ne v akvariju, ko bo morje prazno.

Primož je napisal:Pazi se trnkarjev in podvodnih lovcev,ti bodo izpraznili Jadran.
Tako pravijo razlage nekaterih strokovnjakov![]()
.
Torej profesijonalni lov je pošten,selektiven ,planiran majnše ribe se vedno ispuščajo ( po možnosti kar z lopato ),lovopust se strogo upošteva ,prelov pa tako ne obstaja.

lasulja je napisal: So pa vrste rib katerim delamo škodo tudi mi športni ribolovci

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov