Nakup opreme

Puške, obleke, plavuti...

Moderator: alesn

Nakup opreme

OdgovorNapisal/-a zec dne Če jul 06, 2006 19:02

Mene pa zanima, kej v SLO je zelo dobra trgovina za nakup opreme za podvodni ribolov?!!
zec
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Če jul 06, 2006 21:32

V Ljubljani imaš trgovino Scubatom, ki ima kar dobre stvari predvsem od immersion in omer. Nekaj popreme imajo tudi v trgovinah Norik Sub v LJ in v MB. V MB ima nekaj opreme za lov tudi Belinda sport na avtobusni postaji.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a mrandrej dne Pe jul 07, 2006 15:59

Odvisno od kje si in kaj potrebuješ. Če kupuješ komplet opremo se verjetno bolj splača iti v Italijo ali Hrvaško. V HR boš dobil nazaj tudi PDV, po vsej verjetnosti pa bo tudi sporazumevanje bolj enostavno. Cene so približno enake, v Sloveniji caa 20-30% višje za večino artiklov. Tako da če kopuješ dosti, se splača it v tujino, večja izbira, boljše cene, sploh v Italji se da kaj shandlat.

LP, Andrej
mrandrej
Calvo
Calvo

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Roman dne Ne sep 17, 2006 08:34

V Ljubljani je tudi Trgovina Lovski Mojster (btc).Ali je kdo od vas že kupoval tam?Me zanima če imajo kakšne dobre puške! :)
Roman
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Ne sep 17, 2006 08:47

Društvo H2O team bo v oktobru imelo možnost nabave opreme za svoje člane z popustom. Mogoče bo tam našek kdo kaj pametnega zase.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Melacher dne Ne sep 17, 2006 09:39

Roman je napisal:V Ljubljani je tudi Trgovina Lovski Mojster (btc).Ali je kdo od vas že kupoval tam?Me zanima če imajo kakšne dobre puške! :)

V lovskem mojstru imajo v glavnem imersionove puške ki pa jih najbrž dobiš ceneje v scubatomu, ki jih uvaža pa še dokaj dovzetni so za dodatne popuste.
Uporabniški avatar
Melacher
el Tonno
el Tonno

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Tim dne Ne sep 17, 2006 09:52

Sem klical v lovskega mojstra in v scubatom, puške od imersiona so v lovskem mojstru dražje za okoli 1000-2000sit! Šel sem raje v scubatom po opremo(obleka, puška, plavuti in rokavice), ker so se mi zdeli bolj profesionalni, kot v lovskem mojstru, ki prodajalec ni imel pojma, kaj govori.
how deep is deep?
Tim
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a alesn dne Ne sep 17, 2006 12:05

SanSan je napisal:V Ljubljani imaš trgovino Scubatom, ki ima kar dobre stvari predvsem od immersion in omer.

Ne, to pa ne. Omer ima trgovina Aquas (Seaway).
Sedaj je eden od lovcev odprl novo trgovino extremo, ne vem kje in ne kakšna je ponudba. Verjetno ena boljših trgovin za PL je Subfanatik v ZG.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Kotzi dne Ne sep 17, 2006 12:13

V ljubljani kupujem v noriku, seawayu in aquamanii...pač odvisno kje se trenutno nahajam, al kaj pač rabim...v lovskem mojstru esm bil ene 3x, pa nisem nič kupil in tja več ne grem (verjetno)...ne vem zakaj amoak cel ambient mi nekak ne "sede"...v Scubatomu še nisem bil...

ne vem če imajo v aquamanii še 40% procentne popusta na vse seatecove izdelke, kot so jih imeli poleti...se pa splača it pogledat, če odbiješ seatecovim puškam 40% zna prit vem kar zanimiva cena ;)...če jim je še kaj ostalo, eheh
Kotzi
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a Melacher dne Ne sep 17, 2006 12:28

alesn je napisal:
SanSan je napisal:V Ljubljani imaš trgovino Scubatom, ki ima kar dobre stvari predvsem od immersion in omer.

Sedaj je eden od lovcev odprl novo trgovino extremo, ne vem kje in ne kakšna je ponudba. .

http://www.extremo.si/
Internetni tip trgovine.

Omer pa kot si napisal dobiš v Seawayu.
Uporabniški avatar
Melacher
el Tonno
el Tonno

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Roman dne Ne sep 17, 2006 12:36

Kakšne pa so te Seatecove puške?A so ravno tako dobre kot Immersion.Kakšna je kaj cena?Kje je ta trgovina Aquamania a maš mogoče kak tel. :roll:
Roman
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a Tim dne Ne sep 17, 2006 12:46

vzemi immersion puško, odlična kvaliteta!

Cena immersionovih pušk je kar visoka!
how deep is deep?
Tim
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a Kotzi dne Ne sep 17, 2006 13:04

Roman je napisal:Kakšne pa so te Seatecove puške?A so ravno tako dobre kot Immersion.Kakšna je kaj cena?Kje je ta trgovina Aquamania a maš mogoče kak tel. :roll:

aquamania je v BTCju v ljubljani v Atlantisu...drugače pa še to seatecovo robo prodaja Sandiline v Kopru, če se ne motim so oni celo uvozniki...40% popust je pa bil na vse seatecove izdelke, do razprodaje zalog...če so jih pa razprodali pa ne vem...pokliči in se pozanimaj...

jaz sem s svojo seatecovo (gabiano) puško zelo zadovoljen...kolega ima imersionovo in je spet ful zadovoljen...katera je "boljša" - nimam pojma, eheh...to naj povejo "znalci"...nekih drastičnih razlik v cenah med tema dvema znamkama verjetno ni, sploh med modeli istega ranga...ampak. če pa tam obstajajo še zaloge s tistimi popusti, ne vem če se še splača kaj dosti razmišljat :p

samo moje skromno mnenje...aja...jaz sem jo kupil še po stari ceni, tako da ti popusti mene žal niso doleteli :(
Kotzi
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a Roman dne Ne sep 17, 2006 13:22

Hvala za informacije Kotzi. :)
Roman
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a Kotzi dne Ne sep 17, 2006 13:31

Ni zakaj...te pa vseeno opozarjam, da sam nisem "veteran" v PL...v bistvu sem začetnik...tako da ne mojih razmišljanj tretiral kot fakte nekega "znalca" :P :oops:

o kvalitetah, cenah in primerjavi med opremami različnih proizvajalcev naj delajo tisti, ki že dovolj dolgo tauhajo...

jaz lahko samo povem, če sem s svojo zadovoljen ali ne :P
Kotzi
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a alesn dne Ne sep 17, 2006 14:19

Tim je napisal:vzemi immersion puško, odlična kvaliteta!

kdo drug pa bi rekel ravno nasprotno. brez argumentov se vzdržimo reklamiranja trgovin po forumu, ker ni temu namenjen.

argumentirane debate pa so vedno doborodšle, tudi o posameznih izdelkih in trgovinah.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

OdgovorNapisal/-a Tim dne Ne sep 17, 2006 14:52

O.k jaz mam imersion carbon 105 in sem z njo super zadovoljen!!
Torej priporočam ti imersion carbon
how deep is deep?
Tim
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a Roman dne Ne sep 17, 2006 17:40

Sem se že skoraj odločil da kupim Immersion Pro 75 ali pa 90.Zdej me pa samo še tole zanima baje da imajo te puške zaprto glavo.Pravijo da je odprta glava veliko boljša kaj mi svetujete?
Roman
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a alesn dne Ne sep 17, 2006 17:42

odprto glavo, seveda.
zato sem pa povedal, da je potrebno pri hvaljenju opreme napisati tudi kak argument, zadevo znati utemeljiti.

sodobne puške so veliko preglednejše, bolj instinktivno merjenje kot pa pri zaprtih glavah.

sicer pa je o tem na našem forumu teklo že več debat, če si malo pogledaš in poiščeš boš našel vse podatke!
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

OdgovorNapisal/-a Tim dne Ne sep 17, 2006 17:58

Roman je napisal:Sem se že skoraj odločil da kupim Immersion Pro 75 ali pa 90.Zdej me pa samo še tole zanima baje da imajo te puške zaprto glavo.Pravijo da je odprta glava veliko boljša kaj mi svetujete?

Priporočam ti 90, sicer meni so tudi priporočali 90 ampak sem uzel 105 in nisem falil, če bi uzel 90 bi jo takoj zamenjal. Sicer moja je z zaprto glavo ampak mene ne moti, mislim pa nekoč preit na lesenjačo.
how deep is deep?
Tim
Nemo
Nemo

Naslednji

Vrni se na oprema