Puščico na zareze, mogoče kasneje na kljukice-ko bom videl kaj mi bo naredilo na puški.
Kaj mehanizem si dal delat ali....? Sponzorska cena?
Na kako veliko puško si imel v mislih Aleš? bi montiral ašto z kljukicami?
Moderator: alesn

alesn je napisal:jaz sem sedaj dobil novo seatec smooby kovinsko ogivo (s kroglicami za cirkularno elastiko) in sem zaenkrat zelo zadovoljen. sem jo montiral na svojo lesenjačo tudi meni ni v interesu vsakih nekaj šusov menjavat vrvico.
.

Sašo je napisal: Kaj mehanizem si dal delat ali....? Sponzorska cena?![]()
Na kako veliko puško si imel v mislih Aleš? bi montiral ašto z kljukicami?

creeper je napisal:Vidim, da se vas je zbralo že kar nekaj navdušencev za izdelavo puške. Tudi sam sem interesent za podobno puško, kot opisuje Sašo. Težava je, da sem še par mesecev odsoten iz Maribora preko tedna, tako da ne morem na vaše sestanke. Vsekakor bom enega od vas kontaktiral po telefonu, da se dogovorimo, sicer pa me štejte zraven, če že mi prepozno. Hvala!

AndrejF. je napisal:
Mehanizem (proženje) je zelo pomebna stvar pri puški. Trzaj, je v veliki meri odvisen od občutljivosti mehanizma.
Andrej F.

lasulja je napisal:nabaviš mehanizme, lahko nabaviš po netu tudi od totema, dapirana... Jaz osebno sem jih vzel od davida (achilles) in mi ni žal.

Sašo je napisal:lasulja je napisal:nabaviš mehanizme, lahko nabaviš po netu tudi od totema, dapirana... Jaz osebno sem jih vzel od davida (achilles) in mi ni žal.
Lasulja, kaj lahko poslikaš svojo puško pri mehanizmu in mulinetu in daš na stran.(spodaj, zgoraj, spredaj, zadaj, levo, desno...)
Kje si nabavil mulinet, kaj zaščita za sprožilec je že na mulinetu ali si ga sam izdelal in vklopil v celoto. Koliko si plačal mehanizem
in iz koliko mm inoxa je?
hvala.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov