Čeveljček Fireblade (in ostalo)

Puške, obleke, plavuti...

Moderator: alesn

Čeveljček Fireblade (in ostalo)

OdgovorNapisal/-a matejf dne Če maj 22, 2008 13:48

opomba moderatorja: premaknjeno....

Slišal sem že veliko dobrega o novem čeveljčku proizvajalca Pathos. Ga je kdo preizkusil?

Lp, Matej
matejf
Nemo
Nemo

Re: Plavutke

OdgovorNapisal/-a alesn dne Če maj 22, 2008 14:29

matejf je napisal:Slišal sem že veliko dobrega o novem čeveljčku proizvajalca Pathos. Ga je kdo preizkusil?

ne, ker jih še ni pri nas. namenjena pa je fireblade karbonskim listom in ne ostalim. posebnost je stanjšano vodilo za liste, zaradi katerih bolj ohranjajo reaktivnost. sama stopalka pa ni nič posebnega.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a pbds dne Če maj 22, 2008 14:37

alesn je napisal:posebnost je stanjšano vodilo za liste.

Mislim da so ta vodila na listih, en dober proporc za slabo plavut in neenakomerno krivuljo plavuti. Kar pomeni, da so plavuti :roll: ... Tipični primer vsega C4, ki ima vodilo kod od "Porscheja spojlerji". :mrgreen: :wink:

:D LP :D
Uporabniški avatar
pbds
Calvo
Calvo

OdgovorNapisal/-a alesn dne Če maj 22, 2008 14:54

pbds je napisal: Mislim da so ta vodila na listih, en dober proporc za slabo plavut in neenakomerno krivuljo plavuti. Kar pomeni, da so plavuti :roll: ... Tipični primer vsega C4, ki ima vodilo kod od "Porscheja spojlerji". :mrgreen: :wink:

Kdo bi vedel, o kakšnih proporcih govoriš...? Pripombe so se pri C4 nanašale na previsoke robove na listih in nikoli na vodila za liste. to sta dve povsem različni zadevi. Pa če si že pri C4 - nova serija Mustang je za prste polizat. Po forumih se kar neka neosnovana mnenja širijo kot kuga v srednjem veku, posamezni produkt pa je dejansko testiralo le malo ljudi. Jaz sem jih in so plavuti vrhunske (pri čemer naj povem še to, da sem bil nekdaj lastnik starih C4 flap). Bo mrandrej kaj več povedal, on si jih lasti. Enakomerna ali neenakomerna krivulja plavuti je naslednje področje, o vplivu katerega vemo le malo, sodbe pa dajemo, kot da je to ne vem kako zelo relevantno (to se ne nanaša pdbs samo na tvoj post). listi, ki danes sodijo med najboljše, se krivijo nekoliko neenakomerno in se na koncu zvijejo celo v obliko trnka. no, pa da se vrnem na fireblade čeveljček. grki, ki imajo ta hip z naskokom najboljše plavuti pravijo, da je ta čeveljček na mehkih karbonskih listih N1. Probal pa tega še nihče od slovencev ni, tako da....
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

OdgovorNapisal/-a pbds dne Če maj 22, 2008 14:59

Tako da . . . ko bo kdo probal naj javi. :wink:

p.s. - Aleš če bi bile tako dobre, bi še vedno lovil z njimi mar ne?! :mrgreen: :wink:

Uporabniški avatar
pbds
Calvo
Calvo

OdgovorNapisal/-a alesn dne Če maj 22, 2008 15:09

pbds je napisal:p.s. - Aleš če bi bile tako dobre, bi še vedno lovil z njimi mar ne?! :mrgreen: :wink:

pbds - šlampasto bereš forum. :shock: nikoli nisem imel plavuti nove serije C4, pač pa stare. hotel sem povedati, da imajo tudi nove C4 one "fensi" robove, ki jih ti kritiziraš, pa so še vedno ene najboljših karbonskih plavuti ta hip. čeveljček mustang pa trenutno nima resne konkurence. stare C4 pa so bile zame pretrde in neodzivne. pravim tudi to, da kdor naseda neosnovanim forumaškim kritikam novih C4 naj jih raje sam preizkusi.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Re: Čeveljček Fireblade (in ostalo)

OdgovorNapisal/-a pbds dne Če maj 22, 2008 15:25

Ok, saj ni važno. Če so nove tako dobre, bi morale biti stare vsaj pol toliko, ali se motim. Šlampasto berem, mogoče res za razliko od tega, da so C4 trenutno najboljše, malo prej pa da so trnutno Grki No. 1. Da ni slučajno c4 postal Grški. :mrgreen: :roll:

Uporabniški avatar
pbds
Calvo
Calvo

Vrni se na oprema