Moderator: alesn

Rebeka pravi: ales to, da tujci ne smejo bit clani drustev pa se ne bi ravno strinjala. jaz sem clan hrvaškega društva in tud nas PDM klub ima v statsu zapisano, da so clani lahko tud tujci, skratka vsi, ki plačajo članarino za tekoče leto.

varianta včlanitve v EFSO Velika Britanija ne ustreza povsem sprejetemu predpisu. lovec mora biti član hrvaške ali svoje nacionalne Zveze. Britanska EFSA ni naša nacionalna Zveza.
Bi pa to morda šlo skozi, ker slovenci pač nimamo svoje EFSE.
tako da je to najbrž ena od možnosti.

Primož je napisal:Ribiči trnkarji imajo to bolj dorečeno .Prvo pripravništvo v katerem se uvajajo in spoznavajo ribolov in vse kar sodi zraven nato pa ispit in šele nato so ribiči ki lahko sami lovijo.
...aa..ne trdim da delajo skodo, ker je ta ribolov se vedno 1 ali dva promila v primerjavi s profesionalnim
. Jaz sem rabil sezono ali dve da me ribiski kolegi poucijo o fer ribolovu, v tem casu pa dvomim da sem naredil kaksno skodo. Dokler na hrvaškem ne nameravajo postorit nic okoli stvari ki res ogrozajo ribjo populacijo jim tale komedija z dovolilnicami, pravili in podobno prav nic ne koristi
.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov