Tečaji

PSS Freediver

Praktični tečaj podvodnega ribolova

Lovci z večletnimi izkušnjami delajo med ribolovom veliko napak, pri začetnikih pa je teh napak še dosti več. Veliko lovcev lovi brez prave strategije, s slabo tehniko lova in brez poznavanja trikov kako uloviti določeno ribjo vrsto.

Praktični tečaj ribolova služi učenju pravilnega in uspešnega lova, pri tem pa se postopoma odpravljajo napake. Jure sprva pokaže kako se pravilno izvajajo določene tehnike lova, razloži strategije in pove skrivnosti lova na posamezne ribje vrste. Nato so na vrsti tečajniki, da to čim boljše ponovijo.

Praktični del: 27 ur (3 dni po 9ur/dan)

Tečaj bo vodil mednarodni inštruktor PSS in vodja sekcije za apnejo pri PSS Jure Daić. Njegove reference, so objavljene tukaj. Pri praktičnih delih tečaja na bazenu in na morju mu pomagajo do trije asistenti.

Cena 320 EUR 

Cena zajema

  • inštrukcije,
  • gumenjak,
  • gorivo.

Ob plačilu akontacije do 1. 1. 2019 se prizna popust 20EUR.

Vsi tečajniki morajo biti člani društva H2O team.

Letna članarina znaša 20 EUR.

Prijavite se lahko preko spletne prijave ali po elektronski pošti info@h2oteam.com. Ob prijavi je potrebno navesti sledeče podatke: ime, priimek, telefon, e-mail, kraj izvajanja tečaja in želene termine za predavanja, bazenski ter morski del tečaja. 

Prijava je potrjena, ob plačilu akontacije 50 EUR! 

Podatke za nakazilo dobite po prijavi. Število mest je omejeno.

Vsi tečajniki morajo imeti opravljen teoretični tečaj ribolova in morajo biti starejši od 16 let.

Zaradi zagotavljanja varnosti morajo imeti zaključen začetni tečaj potapljanja na vdih PSS Freediver ali ekvivalentno stopnjo po drugi potapljaški šoli.

Utrinki s tečaja

Cena 320 EUR

Termini tečajev

Trenutno ni prihajajočih tečajev.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 2190716 bytes) in /home/h2otea21/public_html/wp-includes/functions.php on line 440