halo

z tečajem sem zelo zadovoljen
Skoz sem razmišlal če se prijavim na tečaj , kar mam kr pester urnik poleg službe ki kr dosti zahteva od mene , družina in poln kup ostalih obveznosti in še relacija Maribor -Celje.
Na koncu sem se odločil zadnji hip za tečaj.Letos je tretje leto ko sem se dopustniško ukvarjal z ribolovom, vsako leto sem si dokupil neki opreme,tak da zdej praktično sem mel vso poremo razen pravih plavutk .
Glede na to da sem kr neki investiro v opremo in moji rezultai v ribolovu
so bili klaverni , ko sem šel na ribolov pa sem prišo brez ribe , ker dojenčkov nisem hoto strelat , kar je pa blo večjega pa sem z pogledom ujel sam rep ki se je odmakno na globino.
Zdej ko razmišljam sem mel izreden problem z umirjanjem in nadihavanjem, tak da je bla moja apneja v k... , pa tudi hiperventiliro sem , kar sem na tečajau ugotovil da ni najbolj pametno, skratka na tečaju sem se dosti naučil.
kar se tiče rezultatov pred treningom in po so se mi izboljšali lahko rečem za 100%kar je veliko več od pričakovanja.
Pred tečajem sem se pogovarjo z nekom ki je tečaj opravljal drugje pa je rekel da pri njemu se je samo povečala varnost ne pa dolžina apneje, ne da zdej pluvam po nekom ,ampak moja pričakovanja od treninga so bila dosti manjša - SKRATKA Z TEČAJEM SEM ZELO ZADOVOLJEN IN IZREDO DOBER OBČUTEK JE KO PRESEŽEŠ MEJO ZA KATERO MISLIŠ DA SI SPOSOBEN in to NA VAREN NAČIN.
aja drugače sem kadilec in nisem v najboljši kondicijski formi , če bi prvo izpustl in drugo mal obdelal , pa se oglasil na kak trening dosegel še mal boljše rezultate .
no mal sem se razpisal mal se mi čudn zdi da se ne oglasi nobeden od drugih so-tečajnikov , kolk smo se menli določeni prebirajo poste na forumu pa nobeden nič ne napiše ko da jih ni
tak ko pišem na forumu dobim občutek ko da hočem iztopat , ni to
sam mislim da si Jure in Sandi zaslužita mal pohvale in mnenja o tečaju
ki sta ga zelo dobro organizirala
- Zdej pa še zadni preizkus GLOBINA , šel bom tako globoko kot še nisem bil
neki še morem dodat:
Pa še enkrat v opozorilo: prosim, ne delajte apneje sami. Imejte ob sebi vedno partnerja, ki ve kaj narediti v primeru kakšne nezgode.
dive safe