Potapljanje v aprilu

Vikend potapljanja, izleti, tabori, sejmi...

Moderator: schpes

Potapljanje v aprilu

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Če mar 27, 2008 14:36

Upam da bo kmalu konec mrzlih dni in se nas bo ponovno nekaj zbralo da skočimo skupaj pod vodo.

Torej kdo ma čas, recimo za vikend 5. ali 6. 4.? Moj predlog je Bled ali Bohinj...al pa Dolenjski konec? Aja pravijo da majo na primorskem sonce 8) lahko tudi slovensko primorje...Piran-punta ali pa Fiesa? :)
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Maribor

Re: Potapljanje v aprilu

OdgovorNapisal/-a mylo dne Po mar 31, 2008 00:00

@đuro

jaz mam eno vprašanje glede scuba potapljanja. Sam bi eventuelno bil interesent za kakšen potop, vendar nimam vse opreme. Potreboval bi regulator, kompenzator in jeklenko. Zanima me, ali je možno preko kluba izposodit kakšno opremo, ali bi se moral zanesti na najbližji diving center, kjer bi se pač potapljalo?

lp, m
Because I've played before
Uporabniški avatar
mylo
Calvo
Calvo

Kraj: Videm@Ptuj

OdgovorNapisal/-a absu dne Po mar 31, 2008 11:01

Sam sem sicer bivši bombolaš, pa vendar sem mi zdi spodbudna novica, da bi se naj dalo na Hrvaškem spet potapljat "po starem" .. se pravi brez kopmliciranja s scuba centri in dnevniki .... če bo to res zaživelo menim, da nas bo dosti ex bombolašev še kdaj obudilo spomine. Sam sem zelo pripravljen na kakšen vikend podvig.

za naslednj vikend pa ne vem kakšno bo vreme. Za prejšnji lahko povem, da smo imeli v KP 18 stopinj, pa tudi DC na Punti v Piranu je bil normalno odprt. Fantje, ki so tam bili so se potapljali s suhimi oblekami (niti enega ni bilo z mokro), pa vendar. Za najbolj zagrižene bi že šlo tudi z mokro.

lp
TASMANIAN DEVIL INSIDE
absu
Nemo
Nemo

Kraj: koper

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Po mar 31, 2008 14:12

mylo, načeloma za opremo ni problem. V klubu si je sicer ni možno sposodit, ker je še nimamo. Drugače pa nas ma večina kak kos, ki ga potrebuješ odveč in se da sposodit, v skrajnem primeru pa res v DC.

Drugače pa res že postaja fajn toplo in bi bil greh kak vikend ne preživet pod vodo :D

Glede zakona pa...upajmo na najboljše. Če bo tak kot je blo včasih....potem se mislim da kr preselim na morje :P
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a asja dne Ne apr 06, 2008 15:48

mylo je napisal:@đuro

jaz mam eno vprašanje glede scuba potapljanja. Sam bi eventuelno bil interesent za kakšen potop, vendar nimam vse opreme. Potreboval bi regulator, kompenzator in jeklenko. Zanima me, ali je možno preko kluba izposodit kakšno opremo, ali bi se moral zanesti na najbližji diving center, kjer bi se pač potapljalo?

lp, m

Marko, ti bom drugič predstavila fante iz scuba sekcije, pa boste poli lahko skupaj tauhali.
LP
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

OdgovorNapisal/-a schpes dne To apr 08, 2008 09:47

Madona, že dolgo nismo dali glave pod vodo...

Đuro kaj pa naš projekt Gorenjska?
Uporabniški avatar
schpes
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: toti Maribor

Vrni se na SCUBA dogodki