Moderator: schpes

asja je napisal:Bojan, za 17. maja je tak, da imajo nekateri še izpite na Bledu, pa mislim tudi, da se je Andrej že vse dogovoril za ta dan, da bodo tam tečajnikom izposodili opremo in vse. Tak da bo težko kaj prestavljat.
Še nekaj bi vprašala. Če misli kdo it ( no saj kar nekaj nas je že prijavljenih), a bi lahko poleg vzel še koga s sabo, povečini so to srednješolci, zato....Jaz in Simon sicer imava plac v avtu, a midva greva potem k meni domov iz Bleda in se ne bova vračala v Mb.
Če je kdo pripravljen koga sprejet naj se javi.
p.s. seveda si razdelite stroške, da se ne bo kdo spet ob to ponudbo dregnil.

schpes je napisal:asja je napisal:Bojan, za 17. maja je tak, da imajo nekateri še izpite na Bledu, pa mislim tudi, da se je Andrej že vse dogovoril za ta dan, da bodo tam tečajnikom izposodili opremo in vse. Tak da bo težko kaj prestavljat.
Še nekaj bi vprašala. Če misli kdo it ( no saj kar nekaj nas je že prijavljenih), a bi lahko poleg vzel še koga s sabo, povečini so to srednješolci, zato....Jaz in Simon sicer imava plac v avtu, a midva greva potem k meni domov iz Bleda in se ne bova vračala v Mb.
Če je kdo pripravljen koga sprejet naj se javi.
p.s. seveda si razdelite stroške, da se ne bo kdo spet ob to ponudbo dregnil.
no ja... lahko pa na Krku naredimo izpit![]()

SanSan je napisal:Super. Izgleda da ste se res imeli fino. Jaz sem vedno rad v vodi ko dežuje.
A mate tud kaj podvodnih fotk al je bla preslaba vidljivost za fotkanje?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov