Jesenski teden lova 2007

Kje smo prisotni...

Moderator: Daić

Jesenski teden lova 2007

OdgovorNapisal/-a AndrejF. dne Sr apr 25, 2007 07:24

Smo v razgovorih, da bi za jesen 2007 malo spremenili lokacijo za teden lova, ne več Murter in še enkrat Mureter

Za jesenki tedne lova sem v dogovoduih tudi z Andrejem V., ki naj bi šel z nami in razširili bi ga tudi na potapljanje.

Torej na jesenskem tedenu lova:
- podvodni lov
- lov s panulo z Andrejem V.
- potapljanje
- ter seveda tudi globinska apnea

V mislih imamo novo lokacijo nekje v J Jadranu. Dogovarjamo se o Črni gori.

Osebno imem kar veliko izkušen, organiziral sem že 3 1.majske potapljaške izlete v Črno goro, poznam kar nekaj vplivnih oseb in mislim, da bo zrihtal poceni hotel, apartmaje.

Problem je edino prevoz. Za nas slovence, ki smo bolj zapečkarji in omejeni na 100km okrog domače vasi je 800km kar veliko. Mi smo se dol peljali z avti = 10 ur vožnje, z avtobusom kakšne 2 uri zraven jaz pa osebno tudi z letalom = v jeseni bo problem letališče, pogostnost leta, .... . Za lov je letalo malo neprimerno saj je potreba zraven tovoriti veliko opreme in seved tudi čoln (sicer si ga lahko tudi sposodimo doli).

Rad bi da poveste malo svoja mnenja.

PLANIRAN JE V ČASU POČITNIC, mislim da bo to od. 27.10.-4.11.2007

Andrej F.
Zadnjič spremenil AndrejF., dne Sr apr 25, 2007 08:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Andrej
AndrejF.
Free Willy
Free Willy

OdgovorNapisal/-a Daić dne Sr apr 25, 2007 07:33

Jaz sem definitivno za, trenutno pa še ne morem rečt nič fiksnega ker ne vem kako bo z dopustom. Kdaj so sploh prazniki?

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a AndrejF. dne Sr apr 25, 2007 08:12

Praznik je 31. oktober in 1. november (sreda in četrtek)
Andrej
AndrejF.
Free Willy
Free Willy

OdgovorNapisal/-a alesn dne Sr apr 25, 2007 08:53

Mislim, da je dobro, da se zamenja lokacija. Jaz sem o tem razmišljal tudi pri sebi. čeprav imam jaz še neizpolnjena hrepenenja - Svetac, Sušac...dubrovniško otočje....bomo videli. Jaz bi vsekakor podprl drugo lokacijo.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

OdgovorNapisal/-a AndrejF. dne Sr apr 25, 2007 11:14

Glede na moje izkušnje, debate za katero lokacijo nima smisla odpirat.

Nato se bo pojavilo ničkoliko lokacij, vsaka bo imela nekaj + nekaj - in na koncu bomo šli vsak na svojo stran. Tudi prav. Potem pa so cene individualne.

Mene zanima samo če je interes ali ne in koliko pribljižno ljudi. Če ni bom pač ureja zase in enega dva prijatelja. Če nas bo več lahko konkuriramo pri nižjih cenah. zato prosim, da se mi javite tisti, ki bi želeli zraven, kar na moj e-naslov: andrej.furman@triera.net .

Osebno sem mnenja, da želim videt še druge dele Jadrana. Strašno me mika tudi Albanija, že velikokrat sem dal pobudo, pa razen Fortiča, ki je celo bil doli, ni bilo interesentov.

V Črni gori sem lovil samo nejkajkrat. Stalno je bilo super. Še sedaj se spominjam državnega 1990. Dokler še ni oblegana od hrvatov, ki tja malo .... je to mislim dobra lokacija.

Če nam ne bo všeč lahko drugo leto spet spremenimo, ali pa ponovimo enako.

Andrej F.
Andrej
AndrejF.
Free Willy
Free Willy

Re: Jesenski teden lova 2007

OdgovorNapisal/-a mrandrej dne Sr okt 17, 2007 08:48

Ali je kaj novega na to temo. Mene zanima izključno PL, vendar zaradi obveznosti ne bom imel 29. in 30. oktobra prosto., tako da sem potencialni interesent za termin od 31.10-4.11., pa žena in sin bosta šla zraven (samo ne tauhata).

LP, Andrej
mrandrej
Calvo
Calvo

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a asja dne Sr okt 17, 2007 11:06

mrandrej je napisal:Ali je kaj novega na to temo. Mene zanima izključno PL, vendar zaradi obveznosti ne bom imel 29. in 30. oktobra prosto., tako da sem potencialni interesent za termin od 31.10-4.11., pa žena in sin bosta šla zraven (samo ne tauhata).

LP, Andrej

Andrej, kakor vem se gre na Murter, za točne informacije pocukaj Andreja Furmana.
lp
asja
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

OdgovorNapisal/-a asja dne Sr okt 17, 2007 14:42

Se opravičujem, Andrej je rekel, da ima lov čez Aleš...ti bo že kdo odgovoril.

lp
asja
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

OdgovorNapisal/-a alesn dne Ne okt 21, 2007 10:54

Kot je že povedala naša tajnica Asja :wink: ...
Gremo na Murter. Pravzaprav nismo razglašali jesenskega tedna, ker nismo vedeli, kako bomo s časom in kdo vse bo lahko šel.
Sedaj kaže, da se bo nabrala kar precejšnja ekipa na znani stari lokaciji, že nekaj časa pa so težave s čolni.
Nastanitvene kapacitete se da dobit brez problema, lahko me kontakriraš mrandrej (pa tudi ostali), že vnaprej pa povem,
da zaenkrat samo dva čolna, oba polno zasedena že pred časom. Če ne bo dodatnih plovil smo pripravljeni svetovati
lokacije za lov z obale, dostopne peš ali z avtomobilom.

lp aleš
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

OdgovorNapisal/-a alesn dne Ne okt 21, 2007 10:55

PS Tudi jaz sem v ponedeljek in torek še v službi, dol grem šele v torek zvečer iin ostanem do konca tedna.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Vrni se na aktivnosti