Napisal/-a damjan dne Po nov 20, 2006 17:39
Evo mene,
vsem, ki vas je bilo stra za mene sporočam da sem test preživel brez BO - ja. Oprema deluje čisto solidno, pozna se da je bila pri prejšnjem lastniku v dobrih rokah. Spust na dno bazena sem opravil zelo zadržano, saj si sploh nisem predstavljal, kaj naj pričakujem. Malo sem bil presenečen nad dihalnim uporom pri vdihu, še bolj pa pri izdihu, sploh, če je cev polna vode, ki jo je potrebno izpihniti. Čisto drugače je pa bilo, ko sem se obrnil na hrbet, ali pa nagnil na stran. V teh položajih je dihanje skoraj brez upora, ko sem se pa postavil na glavo je bil vdih nemogoč. A tu se ne da nič narediti, to so zakonitosti enostopenjskih regulatorjev. Cevi nisem probal prazniti, ker ne poznam pravilnega postopka, Andrej, če si pripravljen bi te kot inštruktorja prosil, da mi to pokažeš enkrat na bazenu.
Glede porekla te opreme pa takole: V času divje privatizacije klubske opreme tega tipa še nisem bil član kluba. To opremo sem pa kupil od prvega lastnika, ki se je z njo še do pred nedavnim potapljal, vendar je bil prisiljen prenehati zaradi zdravstvenih razlogov.
Malo v medklicu: Andrej, kakšno je pa poreklo tvoje opreme, tudi jaz sem slišal da je bilo včasih na klubu pet ali šest takšnih kompletov, ki so misteriozno izginili.
Če ima kdo še kakršno koli vprašanje na to temo, ŽELIM, da me vpraša to osebno, pa se bomo pogovorili.
Debata naj se razvija v smeri naslova teme. V nasprotnem primeru prosim moderatorja foruma, da temo pobriše iz foruma.
l.p. Damjan