Kompresor

regulator? Kompenzator? Boja? ... Poglejte sem in vse vam bo jasno!

Moderator: schpes

Kompresor

OdgovorNapisal/-a schpes dne Sr apr 11, 2007 22:42

Čisto pravi kompresor od Andreja, ki sva ga s Tomsyem usposobila in "zalaufala":

Slika
Probna jeklenka... OK

Slika
3 jeklenke... OK

Kakšne so karakteristike kompresorja pa bo mogoče Andrej povedal, ker na tablici ni odtisnjen nazivni pretok...

Gremo tauhat? :)
Uporabniški avatar
schpes
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: toti Maribor

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Sr apr 11, 2007 23:31

Mega. Že dolgo časa smo se o tem pogovarjali, samo nekdo je moral prit pa to usposobit. Bravo!
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a schpes dne Če apr 12, 2007 01:04

:)

No, ni bilo sile. Kablovje smo zamenjali in par vijakov (potreboval WD40 in četrt-kilskega miheca). Jermen, olje, filtre pogledali... Pol pa start.

Nekje maaaaalo piha. Bo treba podrobneje pogledat.

Aja. Pa satan pleše po garaži. Pod tace sem mu dal 2,5cm penasto gumo in še s pasjo lajno sem ga pripel k ograji. Pa tudi to pomankljivost bomo rešli!
Uporabniški avatar
schpes
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: toti Maribor

OdgovorNapisal/-a Daić dne Če apr 12, 2007 06:33

Superca, zdaj pa se bomo še lažje potapljali s SCUBA opremo. Lepo, da ste se spravli skupaj in ga usposobli. Sedaj ga je potrebo samo še uporabljat.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a AndrejF. dne Če apr 12, 2007 07:35

No da povem tisto kar je želel Bojan.

Kompresor je prodajala firma TECHNISUB in je angleške izdelave firme BRISTOL, star tam, več kot marsikateri od vas, 25 - 35 let. Po deklaraciji naj bi polnil 160 l/na minuto, tako kot je Bojan povedal očitno nekje ni dobro zatesnjen, saj je stal kar nekaj let (4), se bom dogovoril z Jožetom in ga bomo malo servisirali, pogledali.

Zahvaljujem se Bojanu in Tomsiju, ki sta ga porihtala (očistila, popravila malo elektriko in sestavila ter zagnala). Kot sem rekel, ga bo pa potrebno še malo pogledat, da bo deloval tako kot mora.
Andrej F.
Andrej
AndrejF.
Free Willy
Free Willy

Vrni se na SCUBA oprema