Nov član :)

Novi v športu prostega potapljanja? Tukaj boste našli odgovore na svoja vprašanja.

Moderator: SanSan

OdgovorNapisal/-a Daić dne Če feb 15, 2007 10:12

Na vsak način je začetnika boljše da ima mehkejše plavuti. Kakšna je razlika v trdoti med Gara 3000 LD in Imersion zelenimi pa ne vem. Odvisno je tudi od čevelčka, ki mi je pri Cressiju dosti boljši, to je zavisi od posameznika

Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a mrandrej dne Če feb 15, 2007 11:44

Pri izbiri trdote je treba gledat tudi na velikost in težo. Večji in težji rabi trše plavuti kot manjši in lažji.

LP, Andrej
mrandrej
Calvo
Calvo

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Vizy dne Če feb 15, 2007 17:38

Hehe, ok od mojga posta se je že kr dost spremenilo :D

Sedaj sem že govoril s Tomom in Zubatcem, ki sta mi oba dala super nasvete in me povabila da se pridružim Tjulnjem v Ljubljani, kar bom definitivno storil. Ponudila sta mi tudi možnost testiranje opreme na bazenu, tako da bom dobil informacije iz prve roke, pa še test bo prej. Res Hvala!

drugače sem pa včeraj kupil omer alien masko po sandijevem nasvetu in morem rečt, da je super, jure mi je pa že tudi dal nasvet kako odpraviti rosenje maske.

Kar se pa tiče moje kondicije je pa prbližn taka kot letošnja zima :D
Zadnji pravi tening oz zadnjo sezono Short track speed skatinga sem zaključil pred 5 leti, razlog je bil pa predvsem to da sem med 16 in 17 letom zrasel iz 160cm na 186cm, kar mi je popolnoma uničilo nizko težišče, in konstitucijo za short track, kjer si lahko dober samo če zgledaš kot kitajc/japonc :D, ni pa potebno imeti pretirano močnih nog, ker gre bolj za taktiziranje, eksplozivnost in po domače rečeno vlka jajca, ker drsaš 60km/h banda pa je oddaljena le 3m :D.

Od takrat pa sem se posvečal predvsem študentskim pivskim športom in nabiral kondicijo predvsem na žurkah :D

Tako da sedaj, počasi pričenjam ponovno trenirati in se spravljait v formo, ker že močno pogrešam športno življenje.
Vizy
Paglavec
Paglavec

Re:

OdgovorNapisal/-a corpus dne Ne feb 17, 2008 14:15

Tomo je napisal:Za opremo se obrni na Žigata:tukaj imaš link http://www.extremo.si/ ugodno in kvalitetno pa še vse kar rabiš za PL imaš na enem mestu.Pošlje tudi po pošti.Z veseljem ti bo svetoval.
Glede na to ,da nimaš neke opcije za trening v MBju se lahko oglasiš v Ljubljani na bazenu v Tivoliju.Trening: pon. in sredo. ob 7:30,proge so več ali manj frej,se komot pridružiš.Za začetek porebuješ vsaj plavalna očala ali masko.(pa kopalke ,da ne boš oral po podnu :lol: )

Lp T.

So treningi v Lj še vedno aktualni?
corpus
Paglavec
Paglavec

Prejšnji

Vrni se na začetna vprašanja