hey banda!
no prvo kot prvo morm poveat, da je fajn če imate v internet options>advanced options nastavljeno: play sounds in web pages
Sem čisto pozabo, da sem ta option enkrat izklopil, še posebej ker so eni stari pagei imeli background music, ki pa je ponavadi bil kaki midi in je bil precej moteč. No tako potem tudi statične tablice oz njeni zvoki delajo v IE:P Ampak še vedno mi ni jasno, zakaj ne delajo v operi ali pa firefoxu

Verjetno zato, ker je moja kišta precej potrebna enega spodobnega formata. Saj vemo kak je; kovačeva kobila je vedno bosa.
Glede tablic samih pa tako. Ugotovil sem, da mi precej sede delanje vaje zjutraj(prazen želodec, sproščeni možgani, nič stresa) in to ob kakšni sprostitveni/yoga glasbi. Časi zadrževanja po 3min, vendar kot si rekel Sandi bo verjetno potrebno it na več; 3'10" al pa 3'20". Bom povedal, ko bom preklopil in kakšna bo realizacija teh časov.
Zanima me sledeče. Pri statiki je najpomebnejše, da znamo dobro kontrolirati krče. Na suhem meni zelo pomaga, če položim roko na trebuh, vendar v vodi pa zna to predstavljat velik problem, saj so roke nekako stegnjene. Pomaga mi tudi, da spremenim pozicijo; iz ležečega položaja -> se vsedem. Tako nekako pozornost možganov preusmerim drugam. Pogledam na štoparico in se po tistem(v sedečem položaju) probam nekako sprostit/zapret oči mislit na nekaj drugega kot na čas, pozabit na krče, ter tako pridobiti kakšno minuto.
Nikakor pa mi ne uspe ostati v eni poziciji(ležeči) pa zraven narediti še konkretno dober čas statike.
Kako sami kontrolirate krče na suhem in v vodi?
Sprostiti se je treba, vendar kaj ko kontrakcije postanejo tako močne da čutim tudi živce po nogah, zraven pa še krči v trebuhu