Pozdravljeni sem Roman iz Ljubljane novi na forumu.
Drugače ribič od malega ,zadne dve sezone pa sem se poiskusil tudi v PL. In kaj naj rečem : gre direkt v čelni režen v center za užitke.
Na obali preživim nekje mesec pa pol seveda na obroke od zgodnje pomladi do pozne jeseni pa še kak vikend pozimi. Tako da je počasi pripeljalo do tega načina lova iz šnorkljanja. Počasi se učim, iz iskušen na forumu pa stvari gredo navzgor. Kompletiram opremo po svojih potrebah in željah pa iskušnjah. Seveda se pojavijo uprašanja ko ne najdem čistega odgovora.
Eno tako se mi je pojavilo lanskega septembra ko je v Dalmaciji bilo izredno veliko hobotnic , če bi bilo posneto kaj sem vse izvajal pod vodo bi bilo samo za smešnico pa še nagrado za bedastoče bi dobil. Na koncu sem se ih loteval kar z golo roko pa ni ravno prijetno, pa kaj češ ko naletiš nanje ko najman pričakuješ.
No tukaj je keč kako učinkovito hitro humano pokončati hobo, to mi ni jasno. Ko sem videl domačina ki jo je vrgel na obalo in začel skakati po njej sem začel razmišlati da je še kaj bolj naravnega pa izvedljivega v vodi. Sam sem obračal vrečko pa ni prijetno.
No to je začetek pa ne se jezat če bo za vas še več uprašanj.
Kdaj bo toplota !!!!!