Kamenjak

Novi v svetu podvodnega lova?

Moderator: alesn

Kamenjak

OdgovorNapisal/-a Leon dne Ne apr 22, 2007 09:16

Lep pozdrav vsem forumovcem!
Vaš forum že dolgo spremljam, zdaj pa sem se prvič vklopil. 8)

Sem še bolj na začetku. V bližnji prihodnosti nameravam it za par dni v okolico Pule. Za podvodni ribolov sem imel v mislih Barbarigo in Kamenjak. Barbarigo malo poznam, Kamenjak pa ne. :oops: Zanima me, če mi lahko kdo svetuje npr. kje it v vodo brez čolna itd. Dobrodošlo bi blo čimveč informacij.
A morm pazit na kakšno prepoved lova, mislim predvsem na narodne parke in take stvari?

Lp, L :D :D
Leon
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a alesn dne Ne apr 22, 2007 12:20

Leon, dobrodošel na forumu!
Upam, da boš kaj zanimivega prebral in tudi kaj napisal. Za Kamenjak ti ne morem pomagat, ker tam ne lovim, nekateri naši člani pa lovijo in t bodo gotovo radi pomagali.

lp aleš
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a David dne Po apr 23, 2007 09:32

Kamenjak... Če boš šel z avto tja naredi najprej čeko iz najbližjega skrivališča v bližini avtomobila... Puška vsaj 90cm z 2x18mm gumami, puščica 7mm z eksplozivno konico :lol:...
Poznam kar nekaj lovcev, ki so jim vdrli v avto prav na Kamenjaku - tako da... V opozorilo.
Tereni v vodi pa so dobri in malo globlji.
David
David
Nemo
Nemo

Kraj: Trbovlje

OdgovorNapisal/-a Leon dne Sr apr 25, 2007 21:29

Hvala, David
Tud jst sm slišou primere o vlomih, tko da še premišljujem, če bi sploh šou tja. :?
Leon
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Sr apr 25, 2007 21:36

Primož bi ti mogoče več vedel povedat o lovu tam ali pa Jure. Vem samo da je potrebno pazit na močne tokove. Ko smo nazadnje tam trenirali smo skoraj pristali sredi Jadrana...
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a alesn dne Če apr 26, 2007 06:25

Leon je napisal:Hvala, David
Tud jst sm slišou primere o vlomih, tko da še premišljujem, če bi sploh šou tja. :?

Vlomi so še posebej pogosti v prvomajskih prazniki, na splošno spomladi in jeseni, ko je nekoliko manj ljudi na obali. Jaz imam to informacijo iz surfanja, tja smo namreč velikokrat hodili surfat. Na koncu so nam vse odsvetovali, da avtomobili puščamo na Kamenjaku ali v bližini, ker so bili vlomi tako zelo pogosti. Menda gre za problem lokalnih narkomanskih skupin.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

OdgovorNapisal/-a Daić dne Če apr 26, 2007 06:38

Če se vrnem k PL. Kamenjak je kar dober za ribolov. Če greš lovit proti rtu boš 100% naletel na ciplje, salpe, kašna orada bi tudi znala priplavat. Nasploh se mi zdi lov na Kamenjaku zanimiv. Lani naju je z Rozmanom tok med kamenjakom in malim otočkom (ne vem kako bi opisal katerim) skoraj odnesel proti Italiji. Če imaš čoln pa so otočki okoli Kamenjaka dobra izbira.

Sam imam naštudiranih še par lokacij za šarge in trlje, brez zemljevida pa težko opišem kje se nahajajo.

Moj nasvet je, da greš lovit čimbolj k rtu potem pa vsak dan pogledaš en del obale.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a Daić dne Če apr 26, 2007 06:39

O kraji na Kamenjaku pa ti lahko kaj več povesta Kuli in Primož. :lol:

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a pehtran dne Če apr 26, 2007 08:27

O kraji na Kodeljevem pa ti lahko več pove Jure. :(
A-ba-ba-ba-ba!
Uporabniški avatar
pehtran
Calvo
Calvo

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Daić dne Če apr 26, 2007 09:18

:twisted: :cry: :lol:
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a Primož dne Če apr 26, 2007 15:18

Kradejo organizirane skupine šolanih tatov .Čisto normaln par na primer fant in punca na katera bi še najman posumil ,vglavnem tatovi niso raspoznavni ,so pa na delu . Greš za par ur v vodo,se vreneš do auta, nedotaknjeno tehničnih stvari (novejše) in gotovine pa ni .Vsako iskanje je za man.
Če greš lovit na Kamenjak je najboljše ,da greš v vodo. Tam so sigurno ribe .Kaj boš pa lovil in polovil ,pa je odvisno od sreče in tebe samega .

Pa mirno morje
Primož
dupin Flipper
dupin Flipper

Vrni se na začetna vprašanja