V bistvu sem se sam guster, so mi pa zato tvoji problemi toliko bolj znani, ehhe...
Sam napebjam malo drugace. Vedno v vodi ker mi je lazje. V bistvu nastavim zadnji del puske na spodnji del trebuha in pazim da se tisti zadnji del puske nasloni nad zgornji del pasu, za vsak primer da ne zdrkne nizje

....napnem z obema rokama na prvo zarezo, nato na prsa, kot kazeta sliki 3 in 4...glede na to da imas podrgnjene roke - a ti napenjas brez rokavic?
Natancnost...vaja dela mojstra...po stevilu zgresenih in kasneje tudi zadetih strelov sem ugotovil, da mi najbolj ugaja (verjetno vsem) polozaj, ko lezim in je roka poravnana (iztegnjena) pred telesom...v tem polozaju in ob primernem dometu sem ze kar siguren....
vsi ostali polozaji, kjer je roka pokrcena (bolj je pokrcena) so ze bolj rizicni...nekaj verjetno zaradi povratnega trzaja nekaj pa verjetno tudi zato, ker je lazje meriti z iztegnjeno roko pred sabo, ko si skoraj v liniji s pusko (puscico)...
Lahko pa da imas tudi ze zvito puscico, sploh glede na to da si streljal v tarco, kjer si verjetno lahko izbiral optimalen polozaj telesa in ti je puscico neslo vstran oc cilja...
Sam sebe tolazim: "vaja dela mojstra, kasneje pa mojster vajo", eheh..vsaj upam da bo tako!