Ja na Siolu je bila novica, nič pa se ni točno vedelo zakaj je prišlo do nesreče,čeprav je obstajal sum na to, da ga je povozil čoln.
Pravzaprav to ni nič čudnega, ko sem sama pomagala moškemu v nesreči ni ustavil niti eden...ne pred mano, niti takrat ko sem bila jaz tam...to me je zelo prizadelo in ko sem se vračala domov sem razmišljala, da bi se to lahko zgodilo meni , folk bi pa kar mimo vozil...
Sicer pa sem se letos precej potapljala na dah na Korčuli in po pravici povedano ne vem če še kdaj, čolni šibajo mimo, se ustavljajo tudi tam, kjer se nebi smeli...en Čeh ki je bil z mano tam je sicer imel bojo, ampak jaz sem si mislila, da itak nič ne velja, ker vseen šibajo mimo naju, pa sva bla čisto pr obali...( sicer divja plaža)
Pa očitno jim je bla boja zelo všeč-idiots

.
Na Pelješcu pa se itak nisem niti upala potapljat, ker tam je pa vse "rezervirano" za surferje, sploh ni ločeno posebej za surferje, posebej za kopalce....čista zmeda.Kot da surferji nimajo s sabo družinskih članov, ki bi se morda radi kopali brez da jim surf prileti v glavo.

Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...