PAG

Večna lovišča Jadrana...

Moderator: Daić

PAG

OdgovorNapisal/-a sluga dne So maj 20, 2006 08:20

prvič pišem na vašem forumu zato vas najprej vse pozdravljem. Letos gremo z klapo na pag in me zanima če imate kaj izkušen z lovom na pagu. Zanimajo me kakšne zanimive lokacije in kakšnoe vrste rib se da ujeti. Imeli bomo 2 čolna. Če bo še kdo dol(mi bomo cel julij) se lahko tudi zmenimo za skupen ribolov. Upam da ni preveč uprašanj na enkrat.
Lep pozdrav
sluga
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a AndrejF. dne Po maj 22, 2006 10:48

Pozdrav.
Očitno ti nihče noče izdati svojih pozicij. Je kar nekaj naših članov, ki lovijo na Pagu. Osebno sem lovil samo dvakrat in to okrog Mauna, Škrde in teh otočkov proti odprtem. Nismo imeli kaj veliko sreče. Po pričevanjih ??? je dosti boljši del severni in notranji (obala se hitro prevesi v globino, celo stene so).
Mogoče pa se bo kdo opogumil (reskiral) in ti izdal kakšno skrivnost s Paga.
Lovci smo pač tako, da pozicij kar tako ne izdamo (težko pridobljene), posebej še ne na spletu, kjer veliko obiskovalcev kar preži na kakšno takšno informacijo in nato morija ter adijo dobra pozicija.
Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se kdaj potrudil na kakšno srečanje, tam z osebnim kontaktom lahko izveš več.
Pozdrav.
Andrej
AndrejF.
Free Willy
Free Willy

OdgovorNapisal/-a Daić dne Po maj 22, 2006 13:23

Jaz svojih pozicij na Pagu ne morem izdat, ker tam še nisem lovil.

Glede izdajanja lokacij je tako. Informacije o mikrolokaciji, luknji, steni,... si lovci ponavadi zadržimo zase in jih povemo le kakšnemu dobremu kolegu. Da se pa dobit informacije v smoslu idi na zunanjo stran otoka ali idi na SZ del ali tisti mali itočki so dobri,..... Takšne informacije dobim dostikrat in jih tudi povem, detajlne opise pa obdržim zase.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a sluga dne Po maj 22, 2006 14:40

Mislil sem nasplošno katera stran otoka bi bila bolj primerna. Nisem niti pričakoval, da bo kdo izdal mikro lokacijo, ker tudi sam dobre lokacije zaupam le dobrim prijateljem.
Kje imate srečanja?
lep pozdrav.
sluga
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a Daić dne Po maj 22, 2006 16:40

Srečanja imamo vsako drugo sredo v mesecu v Pekarni.

Napovemo jih tudi na forumu pod rubriko aktivnosti. Lahko se prijaviš tudi na mailing listo na strani, da te tako obvestimo.
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Po maj 22, 2006 16:41

Srečanja imamo običajno vsako drugo sredo v mesecu v klubskih prostorih v Pekarni. Več lahko najdeš tudi na naših spletnih straneh, kjer o vsakem srečanju tudi obvestimo.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a miros dne To maj 23, 2006 06:26

g. Sluga! Od kod prihajaš?

lp
miros
miros
Calvo
Calvo

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a sluga dne To maj 23, 2006 13:47

Sem iz primorske. Bolj točno iz vipave. Zakaj sprašuješ? :)
Tako da verjetno me nebo na kakšno vaše srečanje, ker je iz vipave do matrbora kar veliko km.
Lep pozdrav in vseeno hvala za info.
sluga
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a lasulja dne Sr maj 24, 2006 11:34

e sluga javi se kaj gremo na kako pijačo. Čez dan sem v vipavi, k moram delat :cry: :cry: :cry:
lasulja
el Tonno
el Tonno

Kraj: vipavska dolina

Vrni se na lokacije