ali je še kakšen dober kamp na Murterju?
Drugo leto imam namen doli postaviti prikolico ker je lepo izhodišče za podvodni lov.
Hvala za odgovore, Delfin
Moderator: Daić

alesn je napisal:če grem lovit gor proti severu, potem včasih natočim kar s čolnom v murterju.
letos sem večkrat natočil tudi v jezerih, ko sem šel na jug.
drugače pa vzamem večji kanister, ko grem v mesto, in natočim takrat.
kje si pa doslej kapiral na žirju? nisem vedel, da je tam možno kampiranje? žirje je sicer super izhodišče za PL....

delfin je napisal:Mislim pa, da sem te videl, ko sem bil v Kosirini si se ravno odpeljal iz zaliva.Žal pa me je preganjal čas in otroci tako, da nisem obiskal niti Mateja(Baggio) a za vse to bo še čas....
Evo pa še ena slikica iz Žirij.....

AndrejF. je napisal:Še eden na Murterju. Kot pravi Jože T. Dve kili rib manj.
Res je, da v Plitki vali in Kosirini (ista firma) ni mogoč pavšal, lahko pa imaš notri prikolico celo poletje, zaračunajo ti pač 2 ceno za prikolico, ko je prazna.
Koliko boš ti plačal pavšal?? Ali lahko kot pavšalist pustiš prikolico v kampu.
Kako pa pridejo do bencina na Žirjah domačini. Verjetno ga dobijo z ladjo ali trajektom. Bi se še ti tako zmenil. No sedaj si že v Slanici.
Jaz v svoj čoln tankam 170l bencina, ga večina tankam iz morja, le če je sila imam dva 10l karnistra in grem po njega z avtom. Imam slabe izkušnje s prelivanjem bencina. Kaj hitro dobiš v karnistre smeti, predvsem to rdečo zemljo, ki gre celo skozi Yamahinih filtrov za bencin.
Andrej F.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov