Športno društvo
H2O team,

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
info@h2oteam.com

Novice

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 58 > >>
 
12.5.2018

DP v apneji 2018

SPZ je pod okriljem Potapljaškega društva Maribor organizirala odprto državno prvenstvo v prostem potapljanju "Na Vdih 2018". Tekmovanje je potekalo 12.5.2018 v Mariboru v Kopališču Pristan. Možno je bilo tekmovati v le dveh disciplinah od štirih: STA, DNF, DYN, DYN – bi. Tokrat vse po pravilih CMAS.

Od 23 prijavljenih je bilo 19 tekmovalcev in 4 tekmovalk. Poleg slovenskih tekmovalcev sta tekmovala še dva hrvaška med katerimi je bil tudi Budimir Šopat.

H2O Team je nastopal odlično. Andrej Ropret je osvojil dva naslova državnega prvaka in zmagal v skupni razvrstitvi. So pa vsi naši štirje tekmovalci osvojilo po vsaj eno medaljo. Naslov državnega prvaka v DNF je osvojil Samo Jeranko, v DYN-bi pa Mitja Štampfer.

Rezultati H2O team:
1. mesto STA Andrej Ropret
1. mesto DYN Andrej Ropret
1. mesto v skupni razvrstitvi Andrej Ropret
2. mesto DNF Robert Grošeta
2. mesto DYN Žan Petek
3. mesto DYN Robert Grošeta
3. mesto STA Alan Pavlič

Avtor: Jure D.
 
9.5.2018

Nabava opreme za člane H2O Teama

Ponovno poteka akcija nabave opreme po ugodnih cenah za člane društva H2O team. Oprema se plača v trgovinah direktno ob nakupu, kjer bodo obračunali popuste. Popust velja skozi celo leto, tako, da lahko opremo kupite kadarkoli. Vsaj en dan pred odhodom v trgovino pošljite mail na info@h2oteam.com in javite v katere trgovine boste šli, da jim potrdimo aktivno članstvo. Če boste prišli v trgovino brez predhodne najave in samo rekli, da ste člani društva, vam popusta ne bodo obračunali.

Popusti veljajo v trgovinah:
SLO:
Extremo – Šmartinska 16, LJ
Scubatom– Brnčičeva 13, Črnuče
Seaway Aquas - Dolenjska 33, LJ
Extreme sport- Trg 1, Prevalje
Reef - Vipavska c. 54, Rožna Dolina, Nova Gorica
Divestrong - Gerbičeva 61, LJ
HE-US – Petrčeva 4, LJ

HR:
Dive In, Zadar (obleke po meri)
ZeroX, ZG in LJ (obleke po meri ZG, karbon LJ)
Granda Sub, Umag (lesene puške)
Arbanas, Zagreb (C4, Alemanni, Apnea, Mares,...)

Pred naročanjem opreme je potrebno urediti članarino za leto 2018.

Avtor: Jure D.
 
23.4.2018

Odprti sejem nove in rabljene opreme za ribolov

Kot že nekaj let zapored, tudi letos DPR Tjulnji organiziramo ”Odprti sejem nove in rabljene opreme za ribolov in ostale vodne športe”. Glavni namen sejma je razvoj in promocija podvodnega ribolova, katerega bomo popestrili z dodatnim tematskim programom, ki si ga lahko preberete v nadaljevanju. Letošnji sejem bo potekal dne 25.4.2018, v pubu Franci na balanci, Vodnikova cesta 155, 1000 Ljubljana, od 15. do 19.30. ure.

Na sejmu lahko poleg razstavljalcev, opremo prodajajo tudi vsi obiskovalci sejma. Opremi, ki je naprodaj pripišemo kontaktne podatke in ceno ter razstavimo na temu namenjenemu razstavljalnem mestu. Na ta način se morebitni kupec lahko neposredno obrne na prodajalca in se dogovorita za končno ceno.

Za vas smo letos pripravili:
- 15.00 prodajo, predstavitev nove in rabljene opreme za ribolov in ostale vodne športe,
- 17.30 Jure Daić nam bo predaval o tem, kako sploh začeti s podvodnim ribolovom in podelil nekaj koristnih nasvetov za začetnike in že izkušene podvodne ribolovce ter študijo primera prikazal z videoposnetki,
- 18.00 degustacijo morskih specialitet in licitacijo sponzorskih nagrad,
- 20.00 z nami bosta letos klapa Jadranski Maestrali in DJ Mara

Avtor: DPR Tjulnji
 
23.4.2018

Odprto državno prvenstvo Slovenije v prostem potapljanju

Potapljaško društvo Maribor 12.5.2018 organizira »NaVdih 2018« -  odprto državno prvenstvo Slovenije v prostem potapljanju, ki bo potekalo v kopališču Pristan. Sodelujejo lahko vsa športna društva, klubi in posamezniki iz Slovenije in tujine. Tekmovanje bo potekalo po pravilih CMAS v sledečih disciplinah: STA, DNF, DYN, DYN – bi.

Registracija je obvezna za vse tekmovalce in jo je potrebno posredovati najkasneje do 10.05.2018 na elektronski naslov info@pdmb.net. V sklopu registracije mora tekmovalec napovedati v kateri disciplini bo tekmoval (največ dve disciplini) in napovedati rezultat, na podlagi katerih bo organizator izdelal startno listo. Vse prejete registracije bodo potrjene po e-pošti.

Prijavnina znaša 25 EUR na tekmovalca in mora biti poravnana ob verifikaciji. V prijavnino je vključen vstop na bazen in pogostitev po tekmovanju, kjer bo tudi razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad. V primeru prijave na dan tekmovanja znaša prijavnina 50 EUR. Več informacij na info@pdmb.net ali 041877858 (Mitja Štampfer).

Avtor: Jure D.
 
23.4.2018

Subglider H2O Team

Subglider ali ''podvodna krila'' so nedvomno najatraktivnejši ''adrenalinski'' športni rekvizit za ljubitelje potapljanja na vdih. Vsi lastniki čolnov, ki se ukvarjajo z apnejo, se lahko s pomočjo subgliderja popeljejo v svet globin brez napora. Tako nam postanejo dolgi potopi na globini z lahkoto dosegljivi. Potapljači na vdih bodo pri tem uživali v lepotah podvodnega sveta, podvodni lovci pa bodo na ta način odkrili marsikatero pozicijo, primerno za podvodni ribolov.

Jure Daić je po testiranju subgliderja povedal:''Na morju sem preizkusil veliko adrenalinskih športov, od smučanja na vodi, vlečena s tubami, obroči,… a potopi s subliderjem prekašajo vsa ostala doživetja. Potopi brez kondicijskega napora so pravi užitek, pri tem pa dosegamo čase in dolžine potopov, ki so nemogoči tudi svetovnim rekorderjem. Ob testiranju subgliderja s H2O team logotipom sem brez težav naredil potop na 38,3m globine, ki je trajal preko 2 minut, pri tem pa sem pod vodo premagal dolžino cca. 150m. To je poseben občutek, ko na globini +30m samo 10cm nad tlemi s hitrostjo 1,5m/s drviš nad terenom.''

Člani H2O Teama lahko kupijo subglider z društvenim logotipom po akcijski ceni 236EUR, zraven pa še brezplačno prejmejo subglider torbo v vrednosti 25EUR. Redna cena subliderja znaša 295EUR. Interesenti se javite na info@h2oteam.com.

Objavljen je tudi video iz prvega testiranja.


Spletna stran: https://www.subglider.eu

Avtor: Tanja D.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 58 > >>
Spletna stran Športnega društva H2O team uporablja piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke