Športno društvo
H2O team,

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
info@h2oteam.com

Novice

 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 57 > >>
 
23.4.2018

Subglider H2O Team

Subglider ali ''podvodna krila'' so nedvomno najatraktivnejši ''adrenalinski'' športni rekvizit za ljubitelje potapljanja na vdih. Vsi lastniki čolnov, ki se ukvarjajo z apnejo, se lahko s pomočjo subgliderja popeljejo v svet globin brez napora. Tako nam postanejo dolgi potopi na globini z lahkoto dosegljivi. Potapljači na vdih bodo pri tem uživali v lepotah podvodnega sveta, podvodni lovci pa bodo na ta način odkrili marsikatero pozicijo, primerno za podvodni ribolov.

Jure Daić je po testiranju subgliderja povedal:''Na morju sem preizkusil veliko adrenalinskih športov, od smučanja na vodi, vlečena s tubami, obroči,… a potopi s subliderjem prekašajo vsa ostala doživetja. Potopi brez kondicijskega napora so pravi užitek, pri tem pa dosegamo čase in dolžine potopov, ki so nemogoči tudi svetovnim rekorderjem. Ob testiranju subgliderja s H2O team logotipom sem brez težav naredil potop na 38,3m globine, ki je trajal preko 2 minut, pri tem pa sem pod vodo premagal dolžino cca. 150m. To je poseben občutek, ko na globini +30m samo 10cm nad tlemi s hitrostjo 1,5m/s drviš nad terenom.''

Člani H2O Teama lahko kupijo subglider z društvenim logotipom po akcijski ceni 236EUR, zraven pa še brezplačno prejmejo subglider torbo v vrednosti 25EUR. Redna cena subliderja znaša 295EUR. Interesenti se javite na info@h2oteam.com.

Objavljen je tudi video iz prvega testiranja.


Spletna stran: https://www.subglider.eu

Avtor: Tanja D.
 
7.4.2018

Artnikova in Ropret izbrana za športnika leta 2017

Na Slovenski potapljaški zvezi so izbrali naj športnika za minulo sezono. Naslov sta si več kot zasluženo priborila Alenka Artnik za postavljen svetovni rekord in naslov svetovne prvakinje ter Andrej Ropret za doseženo 4. in 5. mesto na Evropskem prvenstvu. Obema čestitamo za dosežke v letu 2017 in častni naziv!

Avtor: Jure D.
 
27.3.2018

Ropret odličen na Fazza 2018

V Dubaju je minuli vikend potekalo mednarodno tekmovanje Fazza Freediving Championship 2018, ki je v svetu znano po zelo bogatih finančnih nagradah. Zmagovalec ali kar najboljši trije dobijo vsako leto nov avto, terenec znamke Range Rover ali Nissan, ostali tekmovalci pa dobijo finančne nagrade.

Posebnost tekmovanja je, da se tekmuje samo v statični apneji brez maske, obleke, ščipalke za nos,…. Dovoljene so samo kopalke, tekmovalec pa se mora pod površino držati za vrv. Voda v bazenu ima samo 27°C, dodatna težava pa je, ker tekmovalci ne vedo koliko časa so že pod vodo.

Slovenske barve je zastopal tekmovalec H2O Teama Andrej Ropret. Najprej so potekale kvalifikacije, kjer se je dobro odrezal. Andrej je bil s časom 7min 38s peti, vlogo glavnega favorita pa je z najboljšim časom kvalifikacij 10min 31s potrdil Hrvat Goran Čolak. Prvih deset tekmovalcev je nastopilo v finalu.

Pričakovano je že petič prepričljivo zmagal Čolak, ki je pod vodo zdržal rekordnih 11min 6s. Tako je Goran že osmo leto zapored dobil avtomobil terenec (5x 1. mesto in 3x 2. mesto). Drugi je bil Poljak Mateusz Malina s časom 10min 3s. Tretji pa Hrvat Veljano Zanki s časom 9min 21s. Andrej je osvojil odlično 4. mesto s časom 7min 4s.

Vsem tekmovalcem čestitamo za odlične potope.

Več slik in celotne rezultate si lahko ogledate na foromu.

Avtor: Jure D.
 
12.3.2018

9. H2O Team Pool Challeng

V soboto 10.3. se je zaključil 9. H2O Team Pool Challenge. Ponovno smo se imeli odlično in udeleženci so nanizali veliko dobrih potopov. Med rezultati izstopa nov rekord v STA 6min 38s, ki ga je z lepo rezervo opravil Alan Pavlič. Med rekreativci in tekmovalci sta ponovno zmagala Aleš Erker in Robert Grošeta.

Tokrat smo čas na bazenu izkoristili za testiranje karbonskih plavuti Alemani, ZeroX, Cetus, Salvimar.

Več slik in rezultate po posameznih disciplinah lahko najdete na forumu, kjer je objavljena tudi večna lestvica Pool Challenga.

Rezultati:


Avtor: Jure D.
 
28.2.2018

Vabilo na redni letni občni zbor društva

Obveščamo vas, da bo redni letni občni zbor Športnega društva H2O Team v soboto 10.3.2018 ob 18:00 v gostilni Vernik v Bezeni.

Dnevni red:
1. Ugotavljanje prisotnosti
2. Potrditev delovnega predsedstva skupščine
3. Dopolnitve in potrditev dnevnega reda
4. Delovanje društva v letu 2017
5. Poslovno delovanje v letu 2017
6. Program dela 2018
7. Razno

Vabljeni vsi člani in simpatizerji!

Avtor: UO H2Oteam
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 50 ... 57 > >>
Spletna stran Športnega društva H2O team uporablja piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke