Športno društvo
H2O team,

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
info@h2oteam.com

Novice

 
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 46 > >>
 
21.4.2017

Nakup oprem za člane H2O Teama

Ponovno bomo začeli z akcijo nabave opreme po ugodnih cenah za člane društva H2O team. Oprema se plačala v trgovinah direktno ob nakupu, kjer bodo obračunali popuste. Popusti velja skozi celo leto, tako da lahko opremo kupite kadarkoli. Vsaj en dan pred odhodom v trgovino pošljite mail na info@h2oteam.com in javite v katere trgovine boste šli, da jim potrdimo aktivno članstvo. Če boste prišli v trgovino brez predhodne najave in samo rekli, da ste člani društva vam popusta ne bodo obračunali.

Popusti veljajo v trgovinah:
SLO:
Extremo – Šmartinska 16, LJ
Scubatom– Brnčičeva 13, Črnuče
Seaway Aquas - Dolenjska 33, LJ
Extreme sport- Trg 1, Prevalje
Reef - Vipavska c. 54, Rožna Dolina, Nova Gorica
Divestrong - Gerbičeva 61, LJ
HE-US – Petrčeva 4, LJ

HR:
Dive In, Zadar (obleke po meri)
ZeroX, ZG in LJ (obleke po meri ZG, karbon LJ)
Granda Sub, Umag (lesene puške)
Arbanas, Zagreb (C4, Alemanni, Apnea, Mares,...)

Pred naročanjem opreme je potrebno urediti članarino za leto 2017.

Avtor: Jure D.
 
18.4.2017

Sejem rabljene opeme

DPR Tjulnji organizirajo sejem rabljene opreme za ribolov in ostale vodne športe, ki bo v četrtek, 20. aprila 2017 ob 17:00 v restavraciji Glažuta, Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana. H2O Team vabi vse svoje člane, da se udeležijo dogodka in tako številčno popestrijo dogajanje. Sejma se lahko udeleži vsakdo, ki bi rad prodal, menjal ali podaril rabljeno ali novo opremo za ribolov in ostale vodne športe. Dogodek bodo popestrili z uvodnim predavanjem o varnosti pri potapljanju, ki ga bo vodil Samo Jeranko, kulinaričnimi specialitetami, video projekcijo in dobro glasbo. Specializirane trgovine bodo lahko predstavile novosti na trgu iz svoje ponudbe z dodatnimi ugodnostmi in možnostjo svetovanja.

Avtor: Jure D.
 
17.4.2017

H2O uspešen na DP in v ZG (nov DR 8min 52s)

V začetku aprila sta se odvijali dve tekmovanji v bazenskih disciplinah potapljanja na vdih.

1. in 2. aprila je v Kranju potekalo odprto državno prvenstvo pod okriljem SPZ v organizaciji ŠD Inhale blue in DPD Kranj. Med seboj se je pomerilo 20 tekmovalcev in tekmovalk. Dobro so nastopili tudi tekmovalci H2O Teama, ki so odnesli 4 odličja.
- 2. mesto Robert Grošeta DNF 125m
- 2. mesto Alan Pavlič STA 6min 45s
- 2. mesto Toni Nagode DYN 183m
- 3. mesto Žan Petek DYN 163m
Glavni favorit za zmago Andrej Ropret se je prvi dan DP počutil slabo in po dveh rdečih kartonih drug dan ni nastopil. Zmago v vseh kategorijah si je priboril Samo Jeranko, ki je nanizal vrhunske potope v vseh disciplinah.
Vsi rezultati: /scripts/download.php?file=/data/upload/Rezultati_odprtega_prvenstva_v_PP_Kranj_2017.pdf

7. in 8. aprila je v Zagrebu potekal 13. Submania apnea cup. Med seboj se je pomerilo 43 tekmovalcev in tekmovalk. Tekmovanje je potekalo po dveh mednarodnih športnih federacijah AIDA in CMAS. Odlično so nastopili tudi tekmovalci H2O Teama, ki so odnesli 6 odličij, padel pa je tudi nov državni rekord v STA, ki ga je s časom 8min 52s postavil Andrej Ropret.
- 1. mesto Andrej Ropret STA 8min 52s DR
- 1. mesto Robert Grošeta DNF 144m
- 2. mesto Toni Nagode DNF 131m
- 1. mesto Andrej Ropret DYN 226m
- 2. mesto Robert Grošeta DYN 190m
- 3. mesto Toni Nagode DYN 184m

Hrvat Goran Čolak je v kategorizaciji CMAS postavil nov svetovni rekord s stereo plavutmi 229,80m.

Avtor: Jure D.
 
24.3.2017

Ropret odličen na Fazza 2017

V Dubaju je minuli vikend potekalo mednarodno tekmovanje Fazza Freediving Championship 2017, ki je v svetu znano po zelo bogatih finančnih nagradah. Zmagovalec ali kar najboljši trije dobijo vsako leto nov avto, terenec znamke Range Rover ali Nissan, ostali tekmovalci pa dobijo finančne nagrade.

Posebnost tekmovanja je, da se tekmuje samo v statični apneji brez maske, obleke, ščipalke za nos,…. Dovoljene so samo kopalke, tekmovalec pa se mora pod površino držati za vrv. Voda v bazenu ima samo 27°C, dodatna težava pa je, ker tekmovalci ne vedo koliko časa so že pod vodo.

Letošnjega tekmovanja se je udeležilo 30 tekmovalcev iz sedmih držav. Slovenske barve sta zastopala Andrej Ropret in Samo Jeranko. Najprej so potekale kvalifikacije, kjer sta se oba tekmovalca dobro odrezala. Andrej je bil s časom 7min 42s peti, Samo pa je osvojil 8. mesto s časom 7min 27s. Prvih deset tekmovalcev je nastopilo v finalu.

Že četrtič je zmagal Hrvat Goran Čolak, ki je pod vodo zdržal rekordnih 10min 19s. Tako je Goran že sedmo leto zapored dobil avtomobil terenec (4x 1. mesto in 3x 2. mesto). Drugi je bil Poljak Mateusz Malina s časom 9min 56s. Tretji pa Srb Branko Petrovič s časom 9min 34s. Andrej je osvojil odlično 5. mesto s časom 8min 7s, Samu pa se je potop ponesrečil in je končal na 10. mestu s časom 4min 30s.

Vsem tekmovalcem čestitamo za odlične potope.

Več slik in celotne rezultate si lahko ogledate na foromu.

Avtor: Jure D.
 
22.3.2017

7. H2O Team Pool Challenge

V soboto 11.3. se je zaključil 7. H2O Team Pool Challenge. Na tokratnem dogodku se je med seboj pomerilo 8 članov društva. V sproščeni atmosferi in prijetnem vzdušju smo lahko videli veliko dobrih potopov. Postavljenih je bilo tudi precej osebnih rekordov, padel pa je tudi rekord Pool Challenga, ki ga je s 198,7 točkame postavil Robert Grošeta. Pri rekreativcih je bil najboljši Aleš Erker, ki je zbrat 159,1 točke.

Več slik in rezultate po posameznih disciplinah lahko najdete na forumu, kjer je objavljena tudi večna lestvica Pool Challenga.

Rezultati:


Avtor: Jure D.
<< < 1 2 3 4 ... 10 ... 20 ... 30 ... 40 ... 46 > >>
Spletna stran Športnega društva H2O team uporablja piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke