Seznam stvari za na morje

Centralno smetišče stvari, ki so in niso povezane s potapljanjem.

Moderator: SanSan

Re: Seznam stvari za na morje

OdgovorNapisal/-a alesn dne Po maj 19, 2008 22:41

ideja s temile spiski je dobra, vendar je nujno, da bi bili trije ločeni spiski, drugače ne bodo dovolj natančni. športna oprema se pri vsakem od teh precej razlikuje. jaz lahko pomagam pri PL spisku, če bomo naredili tri.

- skuba spisek
- apneja spisek
- PL spisek
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a SanSan dne To maj 20, 2008 07:09

Pomoje bi bilo najbolje, da naredimo spisek po področjih, npr dokumenti, oblačila, osebna higiena, PL... Poskusimo noter zajet kar največ stvari, saj če je na spisku kakšna stvar več ni nič narobe, jo pač že vnaprej prečrtaš. Drugač pa hvala za kakršno koli pomoč.
Jaz bom naredil spisek tudi v PDF pa dodal kvadratke spredaj da bo možno odkljukat stvari. A so še kake boljše ideje?
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Kamši dne To maj 20, 2008 15:24

Ja ena boljša ideja (mislm zame)... pol bi js še nekoga da mu dam ta spisek, mi spakira, jaz pa medtem malo podremam in če mi kaj pozabi spakirat...---> js nč kriva :D :twisted: :D
“I do not try to be better than anyone else. I only try to be better than myself.”
Uporabniški avatar
Kamši
Nemo
Nemo

Kraj: Volavlje

OdgovorNapisal/-a RokP dne To maj 20, 2008 21:05

Aaa js pa ne bi zaupu da mi za morje pakera kdorkol drug kot jest :twisted:
5x pogledam ce je maska ce so stunfi ce sta obe plavutki :lol: :lol: in pol se 10x kje so drobnarije, ki se jih rado pozabi. :roll:
RokP
Nemo
Nemo

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Đuro dne To maj 20, 2008 21:49

Na žalost pa obstajamo tudi taki, ki kljub 1000...0000 seznamom vedno kaj doma pozabimo. Nekaterim pač ni pomoči. :roll:

K sreči nisem ponovil lanskoletne napake in sem letos vzel zraven zobno ščetko...sem pa seveda pozabo kopalke, ki pa jih k sreči pod obleko ne rabim....če bi pa bla voda za kakih 20 stopinj bol topla, pol pa.... :lol:
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a asja dne To maj 20, 2008 22:24

Đuro je napisal:Na žalost pa obstajamo tudi taki, ki kljub 1000...0000 seznamom vedno kaj doma pozabimo. Nekaterim pač ni pomoči. :roll:

K sreči nisem ponovil lanskoletne napake in sem letos vzel zraven zobno ščetko...sem pa seveda pozabo kopalke, ki pa jih k sreči pod obleko ne rabim....če bi pa bla voda za kakih 20 stopinj bol topla, pol pa.... :lol:

Ja saj ti tak rad striptiz plešeš :wink: , tak da pomoje ni blo neke panike, ker si pozabu kopalke :lol: . Aja, ki si se pa potapljal za prvega maja? 8)
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

Prejšnji

Vrni se na klepetalnica