H2Oteam MAJICE

Centralno smetišče stvari, ki so in niso povezane s potapljanjem.

Moderator: SanSan

H2Oteam MAJICE

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Če mar 27, 2008 14:28

Za tiste, ki še ne veste,na občnem zboru smo se dogovorili, da bomo v bližnji prihodnosti naredili svoje majice. Temo odpiram za to, da se skupaj odločimo kakšne majice bi nabavli, kaj bi na njih natisnili ali izvezli ipd.

Torej na plano z idejami!!! ;)

Kr nekaj interesentov je bilo da bi nabavli polo majice in izvezli H20team logotip....hmmm super, kje pa bi bil logotip?

Moj predlog na ovratniku....pa vaši predlogi?!

Mogoče nebi blo slabo da nekdo, ki je bol vešč dela z računalnikom, poizkusi narediti kaki primer z risbo?! :D
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Maribor

Re: H2Oteam MAJICE

OdgovorNapisal/-a Jerry dne Če mar 27, 2008 16:28

fajn ideja

meni osebno se zelo dopadejo tiste obične = švic majce ko majo pljuča gor natisnjena, samo da bi bla malo večja slika gor pa logo pa brez sponzorjev seveda

drugač pa kaka polo al pa srajčica s kratkimi rokavci zna bit tudi zanimive z logom

pa kaka za lovce še posebaj s kanonom al pa kaka druga finta
Uporabniški avatar
Jerry
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a alesn dne Če mar 27, 2008 22:40

tokrat smo rekli, da naredim okvalitetne majice, ne švic majic. fantje so predlagali polo, pa naj bo polo. meni so všeč tudi take z dolgimi rokavi, ne vem pa ali tudi drugim. to temo izkoristite za predloge za logotipe/grafike.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

OdgovorNapisal/-a Primož dne Če mar 27, 2008 22:53

Logotip H2O je že izdelan pri vezenju Debeljak v Selnici ob Draviin ga lahko uporabite(isti kot na kapah).Potrebno bo še izbrati primerne kvalitetne majice in če še bomo dali kako finto gor .
Primož
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Pe mar 28, 2008 14:46

No če nas je večina za polo majice (?), potem jih nabavimo. Za prvič mislim da bo kul če nabavimo omenjene polo majice, naslednjič pa kakšne druge, npr. z dolgimi rokavi in natisnjenimi pljuči!

Torej dajmo ideje glede barve majic in kje na majici bi bil logotip?

Mislim da za pozicijo logotipa mamo več varijant: spredaj na desni strani, na rokavu, na ovratniku, mogoče na hrbtu...?
Za večje logotipe je primeren tisk za manjše pa vezenje, kolikor mi je znano?

Moj konkreten predlog je:

Modra polo majica, H2Oteam logotip na ovratniku, in potapljaška zastavica na rokavu. ;) da bodo ljudje vedli v katero sekto nas lahko štejejo :lol:
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a mylo dne Pe mar 28, 2008 15:35

malo bi popravil đurotov predlog:

temno modra polo majica, h2oteam logotip spredaj v višini prsi na desni strani(če gledamo osebo, ki ima majco oblečeno), na rokavu pa definitivno potapljaška zastavica!
Because I've played before
Uporabniški avatar
mylo
Calvo
Calvo

Kraj: Videm@Ptuj

OdgovorNapisal/-a branko dne Pe mar 28, 2008 16:36

Tudi jaz sem za kvalitetne polo majice. Moj predlog je res majhen, našit logotip na robu rokava "H20 Team". Ali pa kombinacija logo na srcu in zastavica na rokavu ali pa:
Đuro je napisal:...H2Oteam logotip na ovratniku, in potapljaška zastavica na rokavu. ;) da bodo ljudje vedli v katero sekto nas lahko štejejo :lol:

V primeru nesoglasij predlagam, da se izvede glasovanje na forumu za lokacijo in velikost logota, mogoče, če kdo obvlada lahko na hitro naredi še demo majice variante A, B in C pa da se glasuje.

Nekaj primerov http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.grandprixlegends.com/public/pictures/thumbs/BMW5505.jpg&imgrefurl=http://www.newsonf1.com/shopping/williamsbmw.htm&h=150&w=150&sz=5&hl=sl&start=19&um=1&tbnid=7CJy1TTwBwysCM:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dbmw%2Bt-shirt%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26sa%3DG
Predlagam, da kdo poda še kakšne linke, slikice. Meni je spodnja barvna kombinacija OK. Na komplet modri barvi se preveč vidi kako si moker, ali od vode ali od švica. :jump:
Slika
branko
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Pe mar 28, 2008 17:08

Jaz sicer nisem za polo majice, ker jih ne nosim rad, ampak se bom prilagodil večini. Zlo všeč mi je tudi logo na tilniku.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Primož dne Pe mar 28, 2008 21:14

Jaz bi imel brez zastavice .Raje kakega apnejaša. Čisto točno lovca .Te zastavice me preveč spominjajo na scubo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Primož
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a Jerry dne Pe apr 25, 2008 06:29

no in kak zadeva napreduje?

kdaj bojo majice, sem mislil da bom že za prvega maja delal reklamo po hrvaški...
Uporabniški avatar
Jerry
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a Sašo dne Pe apr 25, 2008 08:35

SanSan je napisal:Zlo všeč mi je tudi logo na tilniku.

Se strinjam s Sandijem. Mogoče še moje mnenje: raje imam enobarvne majice kot pa večbarvne ali majice z nekimi všitki, barvnimi robovi, pa bog ne daj z kakimi zadrgami ali žepi
Pa mirno morje
Sašo
Uporabniški avatar
Sašo
Calvo
Calvo

OdgovorNapisal/-a asja dne Pe apr 25, 2008 08:48

Osebno mislim, da so polo majčke dosti lepše kot navadne. Ja, saj vem da fantje ponavadi ne marajo polo majic, ampak izgled je dosti lepši, pa še če kupiš tisto najcenejšo polo majčko se mi zdi dosti bolj kvalitetna kot najcenejša navadna.
My opinion :oops: .
LP
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

Vrni se na klepetalnica