Jas sem se odločla, da bom nekaj prispevala k tej temi.
In sicer: kot še vrjetno vete, smo bli letos v Bratislavi. Bilo je res nekaj posebnega – tak kot je Tina napisala-svojevrstno doživetje
Noo, da začnem…
Tja sma se z Elo peljale s Simonom, ki je učitl tehnike pa fizike, pa zanima ga naše plavanje in smo se zmenli da grema z njim.
In tako smo se peljali, peljali do Dunaja in potem čez bratislavsko mejo. Takrat smo mislili, da ni več ovir, da bomo v hotelu takoj. Ja ziheeeer!!
No vglavnem-mogli bi se peljat čez neki novi most, mi pa smo se čist po nekem drugem hehe. In potem nismo vedli kje sploh smo! poleg nas je tekla reka, in to je blo vse kaj smo vedli! Ko pa sem pogledla na zemljevid, pa mi je Ela rekla, da bi mogli bit na desni strani reke, mi pa smo bli na levi;-) no in pol smo neki tam lutali, da smo te končno prišli na desno stran! Pa še zaj nevem kak nam je to uspelo!
Valda smo se ful smejali, kr tega pač ne doživiš vsaki dan.
Pol pa čuješ ti mene: eh zaj pa res ne mormo zgrešit, peljimo samo naravnost pa bomo prišli v hotel!
No ni blo glih tak – peljali smo se po neki avtocesti, na kateri je seveda omejitev 140km/h al nekak tak. Finta je bla edino v tem, da smo se peljali v nasprotni smeri!!!!!!!!! Avti so nasproti vozli, malo je blo čudno, samo noben ni pogrunto, dokler ni neki cipolajek (beri policaj) tam nekaj po slovaško govoro pa itaq nismo razumeli kai.
Razumela sn samo, da se mormo obrnit h3h3.
Ja tak je tooo!
Pol smo se te končno nekak prav pripelali do Polusa, dalje pa res ni šlo več, pa čeprav smo meli zemljevid :>. Vreji je blo edino to, da je čist zraven Polusa naš bazen, kjer so nas že vsi naši čakali dve al tri ure. Booogi!!
Ko smo se končno odločli da gremo v naš »super« hotel Avion, smo bli prav veseli, da se bomo lahko spočili pa naspali. Mhm …. No, to tut ni blo glih tak! Prijemo mi v hotel, dobimo ključe od sob, hočemo sobe odklenit, pa ne gre!! V bistvu je bil negdo že not v sobi. No in te so končno odklenli in si samo vijo neka dva stara slovaka zgoraj brez, ki si kuhata bržolo. Vzeli smo stvari pa laufali kolk so nas noge nesle do recepcije, če bi lahko dobli neko drugo sobo.
In jaaaaa – smo jo dobli!!! Z Vidom pa Lukejom smo menjali kluče - kuj zasmilila sta se nam, ker sta si sobo potemtakem delila z prej omenjenima slovakoma.
Hrana ni bla ravno nekai posebnega - sej vete, zelje naredi svoje. Pa seveda ne smemo pozabit na kruhove cmoke!
Drugače pa je blo tekmovanje vredu, smejali smo se tak, da nas je že vse bolelo. Pa norca smo se delali iz naših zanimivih dogodivščin.
Zato pa smo plavali tak kot je treba!
Meni je blo kul, hotel pa hrana bi lahko bla bolša, samo te se nebi meli čemu za smejat! Tak ko je blo, je blo čist OK!
Upam da sn vse, kaj je blo zanimivega, napisala, če pa ne, pa naj še kdo drug kaj prispeva.
Ajde, fajn bodite