Športno društvo
H2O team,

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
info@h2oteam.com

O nas


Kako se nam lahko pridružiš?

Za včlanitev v društvo H2O Team je potrebno izpolniti pristopno izjavo,
ki se lahko pošlje po elektronski pošti na naslov info@h2oteam.com ali pa se izpolnjena odda poslovni sekretarki. Na društven TRR: SI56 0417 3000 1815 549 pri Novi KBM d.d. se nakaže članarina 20 EUR in s tem je včlanitev zaključena.

 

Predstavitev društva


H2O team je športno društvo, ki združuje ljubitelje podvodnega sveta, člani katerega se ukvarjamo z vodnimi športi, med katerimi sta osrednji dejavnosti podvodni lov in potapljanje na vdih in pa tudi potapljanje z avtonomno opremo, podvodni ragbi, podvodna fotografija in lov s panulo.

Z vse večjo popularizacijo potapljanja na dah ali apneje v zadnjih letih prejšnjega tisočletja se je pojavila želja po ustanovitvi društva, ki bi razvijalo, poučevalo in promoviralo potapljanje. Tako se je v letu 1998 prvič pojavilo ime H2O Team, kot sekcija v Potapljaškem društvu Maribor, leta 2006 pa kot samostojno društvo.

Od ustanovitve samostojnega društva H2O team je minilo že več kot deset let a se je kot sekcija razvijalo že od začetka ustanovitve PD Maribor v letu 1976. V manj kot desetih letih se je društvo razvilo do največjega Slovenskega potapljaškega društva. Kljub temu da je sedež društva v Mariboru, združuje potapljače na vdih in podvodne lovce iz celotne Slovenije in zadnja leta presega 200 članov.

Prvotni pobudniki so bili Gregor Marinič - Kuli, Tomaž Urbančič-Rudl, Aleš Pliberšek, ponovno pa so idejo obudili in nadaljevali predvsem, Sandi Bitenc, Jure Daič, Andrej Furman in Aleš Novak ter seveda vsi, ki so H2O teamu stali ob strani in nam pomagali vsa ta leta.

V zadnjih letih je H2O Team postalo vodilno slovensko društvo na izobraževalnem, organizacijskem, številčnem in predvsem tekmovalnem področju v potapljanju na vdih.

Vsi, ki bi radi izvedeli več o društvu si lahko preberejo celotno zgodovino društva in aktivnosti, ki jih bomo izvedli v tekočem letu.

Najaktivnejši v H2O teamu so danes:

Jure DaićJure Daić, predsednik, PSS inštruktor potapljanja na vdih, večkratni državni rekorder in prvak v prostem potapljanju
Kontaktni podatki: 031 827 392, jure@h2oteam.com


Jure Kompan, član UO, vodja sekcije za apnejo, tekmovalec
Kontaktni podatki: jurekom@gmail.comŽan PetekŽan Petek
, član UO, tekmovalec
Kontaktni podatki: zan.petk@gmail.comMičo Tešič, član UO, vodja sekcije za podvodni ribolov
Kontaktni podatki: mico.tesic@gmail.comTanja DaićTanja Daić
, poslovna sekretarka, člankopisec
Kontaktni podatki: tanja@h2oteam.com
Spletna stran Športnega društva H2O team uporablja piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke