Moderator: SanSan

A mi ti ovdje borimo bitku protiv novog CMAS-ovog pravila o zabrani natjecanja na istim disciplinama prema drugim asocijacijama što se u apnei odnosi jedino na dinamiku. To bi značilo da se moramo odlučiti već za Maribor idemo li na DYN ili ne jer su sankcije jake. Iako je naš HRS bio protiv takve odluke pri CMAS-u, mora kao njegova članica poštivati njihova pravila i postoji mogućnost da ako odemo na dinamiku po AIDA-i HRS bude imao problema od strane CMAS-a. Ma užas šta da ti kažem. Pričam sa svima, pokušavam utjecati, ali već sada su u Splitu i Sisku povukli pa cak (u Splitu) i zabranili da dođu u Maribor. sport će nazadovati i vratiti se par godina unazad kad nije bilo nego par natjecatelja. Katastrofa. A meni je bitan rezultat iz DYN jer će AIDA hr gledati DYN-STA-CW bodopve ostvarene na natjhecanjima pri odabiru za Svjetsko u Crvenom moru. No, mogu DYN možda napraviti i negdje drugdje kasnije kad vidim kako to ide sa sankcijama da ne budem baš pokusni kunić. A s druge strane bit će teško ne natjecat se u Mb u DYN
Ne znam šta ću napraviti-vjerojatno ću se natjecati u DYN i na taj način pokušati se boriti protiv kršitelja ljudskih prava u CMAS-u.

ostali pa samo čakajo če tekma bo al pa je nebo

Ask the athletes from CMAS to NOT be members of CMAS when the compete in Mad Cup. They could wait to pay the cmas member-fee, or send a request to the Office of CMAS in Slovenia to cancel their membership DIRECTLY (they don't have to give any reason) ...then after the Mad Cup they can be members of CMAS again, if they want. WITHOUT PROBLEMS !!! This is the true democratic way, and when they not are members of CMAS they can do what EVER they want...and then become members of CMAS the day after.
.but in worst case we can take them away from the result list... but I don't like this because CMAS would never do anything like this for us

Vrni se na pripombe in predlogi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov