Zdravo

Novi na forumu? Presdtavite se in spoznajte ostale člane.

Moderator: Daić

Zdravo

OdgovorNapisal/-a grega.k dne Ne feb 18, 2007 12:42

Ime mi je Grega Kadiš, doma pa sem iz Slovenj Gradca, vendar pa zaenkrat večina časa preživim v Mariboru, kjer sem absolvent Gospodarskega inžinirstva- strojništvo.
Morje in podvodni svet me zanimata že od malih nog, z masko in plavutmi sa ljubiteljsko potapljam že kar dolgo časa.
Sedaj pa sem se odločil,da bi svoje znanje malo nadgradil.Prejšnji teden sem bil prvič na treningu v Pristanu, oba Jureta sta mi razložila veliko stvari.
Vse pohvale forumu in internetni strani, kjer sem izvedel ogromno koristnih informacij.
Pa čestitke fantom za izvrstne rezultate na tekmi!

LP grega
grega.k
Paglavec
Paglavec

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Daić dne Ne feb 18, 2007 12:48

Grega, lepo da si se oglasil na forumu!

Lahko se še podrobneje predstaviš. Ali te zanima apea ali tudi podvodni lov in SCUBA potapljanje, dosedanje izkušnje,....

Na treningih se nam kar pridruži in sčasoma boš osvojel vso znanje, izkušnje, ki jih potrebuješ za varno potapljanje.

Če te karkoli zanima, kar vprašaj!

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Ne feb 18, 2007 13:59

Zdravo Grega

Dobrodošel na forumu. Veseli me, da so ti naše strani všeč in da si iz njih lahko izluščil informacije, ki jih potrebuješ. Če te kaj zanima kar vprašaj, drugače se pa vidimo kaj na treningih v Pristanu.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a grega.k dne Ne feb 18, 2007 14:30

V bistvu me zanima apnea in podvodni ribolov. Pred nekaj leti sem sicer že lovil z manjšo puško na luft, vendar brez posebnih rezultatov, razen kake hobotnice in veliko skrivljenih osti :(
grega.k
Paglavec
Paglavec

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a alesn dne Po feb 19, 2007 09:03

Pozdravljen in dobrodošel.

če imaš kakšno konkretno vprašanje ga kar zastavi na ustreznem delu foruma. Glede PL si lahko precej zanimivega in koristnega prebereš tukaj: http://h2oteam.com/?menu_item=lov

se slišimo!
aleš
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

Vrni se na predstavitev novih članov