Zakaj sem sploh zašla na ta forum? Ker sem začela opravljati tečaj apneje in me zanimajo tudi kakšne izkušnje, kaj vse se je zgodilo ostalim in ker želim še bolj poglobiti znanje glede potapljanja.
In kako se je vse začelo... Že kot majhna Tjaška sem veliko plavala pod in nad vodo. Kmalu sta mi starša kupila pravo pravcato masko, ki pa se je ves čas rosila in tudi voda mi je vdirala vanjo. Zato sem jo redno puščala doma in se potapljala kar brez maske, res so malo pekle in skelele oči, a sem se kar privadila. Tako sem preiskala velik del reke Kolpe in tudi kakšne bazene (kljub prepovedi plavanja pod vodo
Zdaj pa sem na apneji
. Navdušil me je ati, in to navdušenje se samo še stopnjuje. Od teorije v Ljubljani do prakse v Mariboru. Moram pa povedati, da ko smo v Lj gledali posnetke samb in blackout-ov, me je kar malo stisnilo, takrat sem dobila kar malo strahu do apneje. Ampak to še ni konec, dan za tem sem tako živo sanjala, da sem imela sambo, da sem se zbudila čisto prestrašena in premočena -ni bilo luštno. Imeli pa smo že dvakrat vaje na bazenu in mislim da mi kar gre (no o tem bosta presodila Jure in Sandi).
No, rekla sem da na kratko, pa se je kar malo zavleklo
P.S. :Zdaj pa moram hitro za knjige in preučiti nihanje in valovanje-jutri me čaka test