Tjaša Kamšek

Novi na forumu? Presdtavite se in spoznajte ostale člane.

Moderator: Daić

Tjaša Kamšek

OdgovorNapisal/-a Kamši dne Sr apr 16, 2008 10:30

Ker že kar nekaj časa berem/spremljam forum, sem se odločila, da se tudi prijavim in seveda tudi na kratko predstavim.

Zakaj sem sploh zašla na ta forum? Ker sem začela opravljati tečaj apneje in me zanimajo tudi kakšne izkušnje, kaj vse se je zgodilo ostalim in ker želim še bolj poglobiti znanje glede potapljanja.

In kako se je vse začelo... Že kot majhna Tjaška sem veliko plavala pod in nad vodo. Kmalu sta mi starša kupila pravo pravcato masko, ki pa se je ves čas rosila in tudi voda mi je vdirala vanjo. Zato sem jo redno puščala doma in se potapljala kar brez maske, res so malo pekle in skelele oči, a sem se kar privadila. Tako sem preiskala velik del reke Kolpe in tudi kakšne bazene (kljub prepovedi plavanja pod vodo :roll: ). Moj ati (Borut Kamšek) pa se je v tistem času, ko smo dopustovali na Kolpi pričel ukvarjati s scuba potapljanjem. Tudi nama z bratom je bilo to zelo zanimivo. Čez nekaj let nama je v morju potopil flaše na nekaj metrov globoko, vse skrbno razložil kako je treba dihati pod vodo in tako sva ležala pod vodo, gledala ribice, spuščala mehurčke... Vse dokler nisva prišla ven iz vode in začela... "Ati, ati ni več zraka!!! :( " Lani v začetku avgusta pa sem tudi sama opravila scuba tečaj, in imam zelo dobrega buddy-a ("fotra") s katerim me ni prav nič strah in je moj podvodni taxi (primem se ga za žep lajfa in sploh ni težko plavati-no malo je traba loviti ravnotežje).
Zdaj pa sem na apneji :D :jump:. Navdušil me je ati, in to navdušenje se samo še stopnjuje. Od teorije v Ljubljani do prakse v Mariboru. Moram pa povedati, da ko smo v Lj gledali posnetke samb in blackout-ov, me je kar malo stisnilo, takrat sem dobila kar malo strahu do apneje. Ampak to še ni konec, dan za tem sem tako živo sanjala, da sem imela sambo, da sem se zbudila čisto prestrašena in premočena -ni bilo luštno. Imeli pa smo že dvakrat vaje na bazenu in mislim da mi kar gre (no o tem bosta presodila Jure in Sandi). :P Me prav zanima kako bo vse to potekalo na morju, komaj že čakam naslednji petek in da bomo še tam povadili. Toda čakata nas še dve vaji v bazenu, potem pa via sv.Juraj :dance:

No, rekla sem da na kratko, pa se je kar malo zavleklo :lol: Če koga morda še kaj zanima, pa brez problema kaj povem :D

P.S. :Zdaj pa moram hitro za knjige in preučiti nihanje in valovanje-jutri me čaka test :auugrr: :(
Zadnjič spremenil Kamši, dne Sr apr 16, 2008 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
“I do not try to be better than anyone else. I only try to be better than myself.”
Uporabniški avatar
Kamši
Nemo
Nemo

Kraj: Volavlje

Re: Tjaša Kamšek

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Sr apr 16, 2008 12:25

Zdravo Tjaša

Lepo da te srečamo tudi na forumu. Vsekakor pohvale iz tečaja. Pa saj si sama videla da se lahko kosaš z večino moške populacije. Ni kaj, le tako naprej.

Bi napisal kaj več samo pičim na morje čez pol ure :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a alesn dne Sr apr 16, 2008 18:48

Tjaša, dobrodošla! Upam, da se bomo kaj srečali, če ne drugače na bazenu. Pridono spremljal forum, predvsem pa kaj zanimivega napiši!
Aleš
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Daić dne Sr apr 16, 2008 22:04

Čao Tjaša!

Pubecom na bazenu si povzročala kar nekaj skrbi. Med tvojimi potopi so budni spremljkali, če boš šla dalje od njih. Kot je že Sandi napisal se lahko mirno kosaš z večino pubecov. Moram pohvalit tudi tvojo zelo lepo in sprioščeno tekniko plavanja. Takot tvojemu atiju se vidi da se v vodi počutita zelo domače. Bomo v ponedeljke videli kako ti bo šla statika. Upam da se boš še večkrat oglasila na forumu.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Če apr 17, 2008 14:33

Zdravo in dobrodošla na forumu!

Zgleda pridno nadaljuješ družinsko tradicijo...tak je treba!!! Želim ti obilo varnih in lepih potopov in seveda veliko druženja z ostalimi potapljači!

Kr tako naprej.... :wink:
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a Kamši dne Če apr 17, 2008 18:26

Evo, pa se spet malo oglasim, moram malo na infuzijo (tako mi pravi ati kadar sem za računalnikom), komaj sem prišla domov iz šole in s treninga, pa že visim tukaj :P :D :P
Da se v vodi počutim domače... se zelo strinjam... če bi bila kakšna možnost bi se kar preselila pod vodo :fish: :fish: pa se res kaže, da imam to malo podedovano.

Glede druženja s potapljači... jah upam, da gremo kdaj skupaj malo pod vodo gledat :D rabila bi tudi nekoga, ki bi pazil name (nevem kako naj zaupam bratcu, ko pa velikokrat pride do spora brat-sestra :winke: )

Da pa fantom povzročam skrbi... :twisted: mi je pa kar malo všeč, priznam :oops: :roll: :angel:

Na forumu se pa absolutno še kaj oglasim.
“I do not try to be better than anyone else. I only try to be better than myself.”
Uporabniški avatar
Kamši
Nemo
Nemo

Kraj: Volavlje

Vrni se na predstavitev novih članov