Svojčas sem se tudi sam potapljal, izpit za 1* sem naredil koliko se spomnim okoli 1990, sodeloval na nekaj križarjenjih in taborih. Danes imam 3 zvezdice, za katere ne vem kaj bi z njimi. V potapljaški obleki sem bil zadnjič prejšnji teden, ko sem čistil propelerje na barki, za regulator pa sem že pozabil kako izgleda.
Tudi ribe sem lovil s puško, pa nikoli preveč uspešno. Sicer pa z obale ali z barke na trnek vedno.
Ko sem ujel prvo tuno leta 2000 sem s puško lovil res samo kadar "mi je bilo dolgčas", kot je podnaslov foruma o Ribolovu s trnkom.
Navdušenje je bilo takšno, da sem izdelal svoje Web strani o big game ribolovu na http://www.big-game-adria.com , katere so postale nekakšna referenca za naše področje.
Sicer je moj domicil Murter in Kornati, kjer preživim vsak prosti vikend. Kadar je vreme primerno za izhod na sredo Jadrana sem tam. V Jezerih na Murterju imam svojo barko. Na barki je sicer tudi puška ampak se prav ne spomnim, kdaj sem z njo ubil zadnjo ribo. Bolj za samoobrambo
Drugače pa sem pripravljen o ribolovu diskutirat karkoli, pokazat svoje izkušnje in finte tistim, ki bi to želeli. Prisoten sem na vseh ribolovnih forumih pod "Tuna".
Naj bo dovolj zaenkrat, da ne bo kdo rekel da flancarim.
LP
Tuna