Sem preprosta, izobražena punca, z lastnim stanovanjem, prikupno postavo in iščem samskega moškega za občasna srečanja.
Pustimo šalo na stran.
Priznam, da do sedaj sploh nisem vedela, da obstajajo takšni športi s katerimi se ukvarja H20 team. Videla sem sicer, da fanti radi ribice lovijo, da se nekateri radi z enim vdihom potopijo neverjetno globoko, a da moraš imet za to kakšno posebno znanje in verjetno zelo dobro psiho si nisem mislila. Še dobro da je seljak prišel malo v grad in videl svet.
Prihajam od tam kjer burja močno piha, trenutno študiram v Mb, po diplomi bom baje profesorica, če ne bo službe bom pa ovce pasla.
Maribor mi je zelo všeč in bom tukaj skoraj verjetno tudi ostala. Že kot otrok sem rada "brskala"pod vodo in pobirala morske kumare. ( seveda so takoj letele nazaj v vodo, da ne bo kdo mislil, da sem kakšne masakarje delala).
Ekola, ljubezen do morja me je pripeljala na potapljaški tečaj, ko bom vse obvladala mi bo Bojan dal izkaznico. Jah, eni smo imeli nekaj težav, samo Bojan se je trudil, tak da...
Rada plavam, potujem ( pravzaprav nebi bilo slabo, če bi bila potovanja kar moj poklic
To je vse z moje strani, zanimivo je brat vaš forum, želim vam veliko lepih trenutkov v vodi in še naprej tako dobre rezultate.