Pozdravček

Novi na forumu? Presdtavite se in spoznajte ostale člane.

Moderator: Daić

Pozdravček

OdgovorNapisal/-a asja dne Pe jul 06, 2007 10:50

Nekaj moram napisati o sebi... :lol:
Sem preprosta, izobražena punca, z lastnim stanovanjem, prikupno postavo in iščem samskega moškega za občasna srečanja. :lol:
Pustimo šalo na stran.
Priznam, da do sedaj sploh nisem vedela, da obstajajo takšni športi s katerimi se ukvarja H20 team. Videla sem sicer, da fanti radi ribice lovijo, da se nekateri radi z enim vdihom potopijo neverjetno globoko, a da moraš imet za to kakšno posebno znanje in verjetno zelo dobro psiho si nisem mislila. Še dobro da je seljak prišel malo v grad in videl svet. 8)
Prihajam od tam kjer burja močno piha, trenutno študiram v Mb, po diplomi bom baje profesorica, če ne bo službe bom pa ovce pasla. :lol:
Maribor mi je zelo všeč in bom tukaj skoraj verjetno tudi ostala. Že kot otrok sem rada "brskala"pod vodo in pobirala morske kumare. ( seveda so takoj letele nazaj v vodo, da ne bo kdo mislil, da sem kakšne masakarje delala).
Ekola, ljubezen do morja me je pripeljala na potapljaški tečaj, ko bom vse obvladala mi bo Bojan dal izkaznico. Jah, eni smo imeli nekaj težav, samo Bojan se je trudil, tak da...
Rada plavam, potujem ( pravzaprav nebi bilo slabo, če bi bila potovanja kar moj poklic :D ), pred kratkim pa sem si kupila tudi fotoaparat in ko kam grem počnem samo še to, da fotografiram. Hvala bogu, v klubu sem spoznala ljudi, ki jih zanimajo iste stvari. Včasih sem plesala in igrala klavir, zdaj to počnem samo še v trenutkih ko sem jezna na cel svet.
To je vse z moje strani, zanimivo je brat vaš forum, želim vam veliko lepih trenutkov v vodi in še naprej tako dobre rezultate.
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

OdgovorNapisal/-a Tomsy dne Pe jul 06, 2007 11:13

Zdravo Asja,

pozdravljena na forumu in dobrodošla med tistimi, ki tako kot ti nikakor ne moremo brez vode...

Če bodo kakšna vprašanja, ideje ali pa samo želja pokonstruktivni debati, se oglasi na forumu in bomo že nekaj skup "nagruntali"...

Ker praviš, da ti bo Bojan dal izkaznico... predvidevam, da delaš SCUBA tečaj. Ko ti bo kaj takega ležalo na duši, se oglasi v SCUBA sekciji in se bomo dogovorili za kakšen potop.

Pridi te dni kaj na Pristan pogledat AIDA individualno svetovno prvenstvo v bazenskih disciplinah 2007!

LP
"V življenju ni težav, so samo izzivi ..."
Uporabniški avatar
Tomsy
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Always bellow the surface...

OdgovorNapisal/-a asja dne Pe jul 06, 2007 11:24

Ja, kolega mi je povedal da je svetovno prvenstvo, do takrat pa sploh nisem vedela da obstajate take kamikaze ( s to besedo ni grdo mišljeno :D ).
Ja, potem pa nisem mogla da nebi šla malo prečekirat na net kaj počnete.
Verjetno imate podatke o tem tekmovanju vse na forumu objavljene , a ne?
Bom malo prečekirala, pa se morda res kaj oglasim na bazenu, ko pa mi bo kaj ležalo na duši pa pridem kaj mimo. Nisem vedela, da imate Scuba sekcijo, ma superka :) .
lp
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a Tomsy dne Pe jul 06, 2007 11:28

... kod nas nema šta nema... :wink:

Scuba sekcija ima svoj domek na tem forumu pod: http://www.h2oteam.com/forum/viewforum. ... 5b702c83cf

Vse o prvenstvu pa najdeš na: http://en.wch2007.h2oteam.com
"V življenju ni težav, so samo izzivi ..."
Uporabniški avatar
Tomsy
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Always bellow the surface...

OdgovorNapisal/-a alesn dne Pe jul 06, 2007 11:37

Dobrodošla med nami!
Ko bo poletje mimo pa se nam boš pridružila še na kakem srečanju v živo! Svetovno prvenstvo v Pristanu pa vabi!
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Đuro dne So jul 07, 2007 08:00

dobrodošla na forumu!

in seveda tudi med potapljači!

ja tukaj nas združuje res ena stvar, ljubezen do potapljanja!!! in prav fajn je da v naše vrste stopajo tudi dekleta!

upam da se kmalu spoznamo in gremo kaj skupaj tauhat ;)

se tipkamo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a Daić dne So jul 07, 2007 09:46

Đuro,...... :wink:

Asja, pozdravljena med somišljeniki. Res je lepo, da se tudi ženske oglasijo na forumu!!!

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a asja dne So jul 07, 2007 14:04

H20 team vabi nove člane, posebno dobrodošle so punce. :wink:

Hvala za prijaznost, res je fajn brat toti forum, ker je veliko zanimivih prispevkov.
čau bau
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Vrni se na predstavitev novih članov