Potepuski pozdrav!

Novi na forumu? Presdtavite se in spoznajte ostale člane.

Moderator: Daić

Potepuski pozdrav!

OdgovorNapisal/-a potepuhec dne Sr okt 10, 2007 11:49

Fant v najlepših letih, razvezan - ne po svoji krivdi, oce (bog ve koliko) nepreskrbljenih otrok ter lastnik nerentabilne kmetije iscem dobro placano delo (+2000 EUR) z osem urno mesecno delovno obvezo, da bom lahko vzdrzeval novo ljubezen, ki se zna hitro spremeniti v odvisnost ...... :smoke:

Malo bolj resno (ampak ne dosti) ime mi je Robert vzdevek se me je prijel na faksu, ko vec kot kak mesec ali dva nisem zdrzal v Sloveniji. Situacija je sicer ostala enaka, le da si sedaj tega casovno ne morem vec privosciti. Od kar vem zase sem nelocljivo povezan z vodo: potapljanje, ribolov (vse vrste razen podvodnega), jadranje,..... – sem dvojni ogenj po horoskopu pa ocitno potrebujem vodo, da ne pride do spontanega vziga :scool: . Pred mnogimi leti sem naredil tecaj za skubeka vendar vec kot par potopov nisem spravil skupaj. Razgled pod vodo, zivljenje v njej ter gibanje v treh dimenzija mi daje obcutek svobode, ki pa ga pri skubi nimam v taki meri zaradi vse krame, ki jo je potrebno tovorit s sabo.
Na tecaju sem se poleg potapljanja zaljubil se v globino :love: in ker je potebno ljubezen negovati,..... Sploh pa globino, ki je ljubica, ki ne odpusca in se hitro mascuje :realmad: .

Se vidimo na bazenu in upam, da cim veckrat tudi na morju.
potepuhec
Paglavec
Paglavec

Re: Potepuski pozdrav!

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Sr okt 10, 2007 13:41

Zdravo Robi

Še en tečajnik na forumu :). Super ste! Pa vsi čist nori na vodo in potapljanje. V kakšne tropske vode se pol raje niti ne odpravljajte ker verjetno nebote več hoteli nazaj.

Vsekakor dobrodošel na forumu in seveda treningih. Ko pa gremo spet kaj na morje pa se nam moraš obvezno pridružit.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Sr okt 10, 2007 15:25

Dobrodošel :D
Me že moji kraki srbijo...bo treba kmalu s5 tauhat...tak le glej da boš zraven!! :wink:

Varno in prijetno potapljanje ti želim!
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Daić dne Sr okt 10, 2007 18:46

Potepuhec, pozdrav še iz moje strani. Vidi se ti, da si pravi športni zagriženec. S tvojo voljo do treninga boš hitro izboljšal že sedaj odlične rezultate. Se vidimo na treningih!

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

Vrni se na predstavitev novih članov