PERO1

Novi na forumu? Presdtavite se in spoznajte ostale člane.

Moderator: Daić

PERO1

OdgovorNapisal/-a pero1 dne Po avg 07, 2006 13:59

Pozdravljeni ljubitelji morja, rib in vsega kar paše zraven :wink: ...

Že nekaj časa spremljam vaš forum in še preden dodam kak pameten komentar se bom predstavil kot se to spodobi.

Rojen v Ljubljani leta 77. Pravo ime Peter Bele. Moje korenine segajo vse do Creskega arhipelaga, kjer najraje zapravljam dragocene trenutke prostega časa. Lovim že kar nekaj let in imam za sabo veliko bolj ali manj prijetnih doživetij v nam vsem tako ljubem okolju. Svojo potapljaško odisejado sem začel kdobivedu leta že kot otrok, ko sem z bratrančevim ministenom podil lumbrake, miniaturne pirke, kako hobotnico ki je bila prej podobna lignju ....upam da ne bo padla kaka o krivolovu :roll: ...no leta 1995 sem se kot vsak ljubitelj podmorja spoznal z akvalungo. Po SSI šoli sem nekako zaokrožil moje znanje s certifikatom za voditelja potapljanja. Med vsemi leti tako potapljanja z jeklenko kot tudi na dah me je slednje vedno bolj privabljalo dokler nisem končno regulatorja obesil na klin. PL sem se resneje začel posvečati šele po letu 1999 ko so se pokazali tudi prvi omembe vredni rezultati...no danes je ulov konstanten, tudi trofeje ne manjkajo :fish:

Ne udeležujem se tekmovanj, predvsem zaradi stiske s časom, mogoče mi tudi manjka malo tekmovalnega naboja. Tekmovanja podpiram v športnem duhu :olympic: .

Sem član in eden od fantov ki smo v Ljubljani naredili prve korake za nastanek DPR TJULNJI.

Računam na kako skupno fešto :wink: :drunk:
Uporabniški avatar
pero1
Nemo
Nemo

Kraj: šmarjeSAP-LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Po avg 07, 2006 14:20

Zdravo Peter

Veseli me, da si se končno opogumil in se predstavil. Upam, da boš sedaj redno sodeloval v naših debatah. Veseli smo vsake nove "morske duše" in ti to očitno tudi si.

Ne vem kako ampak se mi zdi da ljudje ko nekoliko resneje poskusijo prosto potapljanje, kar nekako opustijo scubo. No pa saj tudi meni se je zgodilo enako. Ni lepšega kot pa lepo mirno in v tišini zaplavat v modro...

Dobrodošel torej še enkrat, za kako feštico pa smo vedno pripravljeni. :cheers:
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a alesn dne Po avg 07, 2006 14:36

pero1 - dobrodošel pri nas!

ob priliki na plano s kako zanimivo prigodo in kakšno dobro fotko,
slišim da ste ljubljanski Tjulnji tudi sicer lepo aktivni.

uživaj, AlešN
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Daić dne Po avg 07, 2006 14:49

Peter, zdravo še od mene!

Lepo da si se nam pridružil. Upam da se vidimo na kakšnam potapljanju, do takrat pa bomo kakšno rekli preko foruma.

Kaj pa je tvoj naj ulov? Lahko pripneš kakšno dobro slikico, ali pa sliko kakšne trofeje, ki si jih omenjal.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a pero1 dne Po avg 07, 2006 17:23

Hvala za lep sprejem.
Tudi jaz upam da se kdaj srecamo na morju.
Seveda bo padla kaka fotka in reportaža, moram pa priznat da večkrat forume samo prebiram :geek: in na koncu ne uspem kaj dodat.... mi vedno zmanjka časa :( .
Uporabniški avatar
pero1
Nemo
Nemo

Kraj: šmarjeSAP-LJUBLJANA

Vrni se na predstavitev novih članov