MARKOS

Novi na forumu? Presdtavite se in spoznajte ostale člane.

Moderator: Daić

MARKOS

OdgovorNapisal/-a SINKO dne To sep 11, 2007 13:47

Moje ime je Marko Sinkovič

Doma sem blizu Maribora v Spodnji Polskavi že od malega pa sem povezan z vodo in morjem, kot otrok sem večinoma preživel ob potokih in nato še ribnikih, kjer sem stikal in lovil ribe v morju pa sem bolj z masko gledal podvodni svet, ker sem po horoskopu riba sem tudi ugotovil da ne morem dolgo brez vode: :roll:
z leti sem postal tudi športni sladkovodni ribič v društu Slovenski Bistrici in hodil na tekme, kar sem nato opustil saj je upadlo zanimanje. Sedaj sem se navdušil nad podvodnem ribolovu in sem si lani kupil vso opremo letos pa se tudi včlanil v klub H2O kupil vse potreben dovolilnice in začel loviti ob obali saj za kaj drugega še nimam potrebnih izkušenj in znanj, ki pa si jih bom upam da bom imel čas tudi čimprej pridobil preko H2O-tečaji itd.
V prihodnosti pa še nameravam preiti na lov z panulo, big game...

.
SINKO
Paglavec
Paglavec

Kraj: Sp. polskava

Re: MARKOS

OdgovorNapisal/-a alesn dne To sep 11, 2007 13:52

SINKO je napisal: V prihodnosti pa še nameravam preiti na lov z panulo, big game...

Zakaj bi kam prehajal - dokler lahko plavaš in se potopiš kar pri PL ostani, ane? :lol:
Pa seveda dobrodošel med nami na forumu in tudi sicer.
Upam, da se vidimo kaj na Pristanu, sedaj se pričenja plavanje... :fish:
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a SanSan dne To sep 11, 2007 13:58

Zdravo Marko

dobrodošel med nami tudi na forumu. Za začetek lahko kar nekaj koristnih informacij poiščeš na forumu ali spletnih straneh. Če imaš kakšno vprašanje pa kar na plan z njim.

Seveda upam, da se vidimo tudi kaj v Pristanu na plavanju.

Napiši malo kakšne so bile tvoje letošnje izkušnje pri ribolovou...
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a SINKO dne To sep 11, 2007 14:17

Letos kolikor sem imel možnosti par dni sem se najprej ubadal s tem kako čim bolj mirno in neopazno se premikati ob obali ne da bi preplašil ribe, ob kateri uri sploh loviti in glede na obalo kaj loviti, streli so bili slabi- zgrešeni, edina prava zadeta riba Brancin nekako med 0,8 in 1 kg nisem ga vagal-taktika čakanje za skalo-povzetek.
SINKO
Paglavec
Paglavec

Kraj: Sp. polskava

OdgovorNapisal/-a alesn dne To sep 11, 2007 14:58

SINKO je napisal: Letos kolikor sem imel možnosti par dni sem se najprej ubadal s tem kako čim bolj mirno in neopazno se premikati ob obali ne da bi preplašil ribe, ob kateri uri sploh loviti in glede na obalo kaj loviti.

Saj to je tudi najpomembnejše za dober začetek uspešne kariere podvodnega lovca. Mariborčani imamo nekaj resničnih mojstrov zalezovanja ob obali v naših vrstah in jih boš imel priliko spoznat in najbrž tudi kdaj z njimi it lovit.
Uporabniški avatar
alesn
el Presidente
el Presidente

Kraj: Maribor

Vrni se na predstavitev novih članov