Moje ime je Marko, kot je razvidno iz imena moje predstavitvene teme. Prihajam iz Vidma pri Ptuju oz. kot mu pravim jaz: "vznožje Haloz". Če bi o starosti, pišem to predstavitev ravno na 25. rojstni dan. Trenutno še študent na tehniški fakulteti FERI - računalništvo in informatika.
Kot verjetno vse na tem portalu, je tudi mene vedno pritegnila voda, podvodni svet in njegovo življenje. Kot otrok sem na morju vedno imel ob sebi masko, šnorkl in plavuti. Po svoji puberteti sem ugotovil, da ljubezen do potapljanja ne bo ushanila, saj so me zelo zanimale tv oddaje o podvodnem svetu, potapljanju in naravi. Želja je bila tako velika, da sem se odločil opraviti potapljaški izpit OWD pri svojih 19. letih. Že samo opravljanje tečaja je bilo nepopisno doživetje; regulator prvič v ustih, potop na 2m, jaz pa refleksno držal sapo. Vse to je videl inštruktor me ruknil po regulatorju in potem končno izdih, vdih, izdih, vdih ... in to pod vodo!!! Nepopisno veselje.
Sedaj imam za sabo okoli 50 potopov, med katerimi seveda najbolj iztopa; Egipt. Vsi, ki ste bili veste o čem govorim -> o "akvariju"! Res neverjetno doživetje so vse te ribe, korale in drugi morski organizmi, ki sem jih tam imel možnost videt. Tja imam nedvomno željo še enkrat na potop.
Letos spomladi (smeh ... pa ravno ko divjajo hormoni
Če koga oz. predvsem kero kaj zanima, naj bara...

.