Napisal/-a Daić dne Po avg 01, 2005 11:22
Bom dopisal še nekaj podatkov o sebi, Andrej ti jih že verjetno poznaš, bo pa bolj zanimivo za druge.
SCUBA izpit sem opravil letos bolj iz radovednosti kot pa zaradi želje po rednem potapljanju z jeklenkami. Scuba je odlična stvar ampak apnea mi bolj odgovarja.
V PDM sem člam UO kot zastopnik za šport, v H2Oteamu pa sem bolj aktiven kot športnik na tekmovanjih in v prihodnje mi je cilj v izobraževanju noveh potapljačev.
Dosedanji rezultati iz tekmovanj:
- 2. mesto v Beogradu v dinamiki brez plavuti s preplavanimi 82m.
- 2. mesto v Mariboru v dinamiki brez plavuti s preplavanimi 79m in 3. mesto v statiki s 4min 40s
- 2. mesto v statiki in dinamiki s plavutmi na tekmi v Kopru (STA-5min 18s ; DYF-114m), pri DNF sem preplava 91,5m kar je državni rekord in imel sambo.
- Za leto 2005 sem državni prvak v statiki, po vsoti osvojenih tock na dveh tekmah, razglasitev še sledi.
- Na svetovnem prvenstvu v Švici bom nastopal v vseh treh bazenskih disciplinah. Rezultate objavim po vrnitvi.
Pri drugih športih sem bil 2. na državnem prvenstvu v streetballu, prvak v Univerzitetni športni ligi košarke in imam par medalj iz šahovskih tekmovanj še iz osnovne šole.
V klub me je uvedel Andraž, ki sem ga poznal že od prej in sem vedel da se aktivno potaplja.
Trenutno dosti uživam v prostem času, ki ga imam kot absolvent in ga v glavnem izkoristim za šport. Na fakulteti sem začel pripravljat diplomsko nalogo, delam projekt za viseči most, ki bo stal pri slapu na Malem Šumiku. Glavna okupacija mi je pogruntat kako ostat večni študent ali se zaposlit za skrajšan delavni čas. Denar ki ga dobim pa je namenjen isključno za podvodni ribolobv.
Sedaj sem napisal že preveč in vas ne bom utrujal, če pa koga ša kaj zanima naj kar vpraša!