Bom jaz prvi

Novi na forumu? Presdtavite se in spoznajte ostale člane.

Moderator: Daić

Bom jaz prvi

OdgovorNapisal/-a SanSan dne So jul 16, 2005 21:26

Nekdo mora začet. Predvsem ker me boste pogosto videvali tukaj na forumu.

Nekaj informacij o meni:
Ime mi je Sandi in prihajam iz Maribora. Star sem 25 let. S potapljanjem se ukvarjam že 5 let od tega 2 leti intenzivneje z apneo. Tako dolgo sem tudi član H2O teama.

Z ribolovom se ne ukvarjam, rad pa po možnostih primem za podvodni fotoaparat.

Toliko za začetek, dodobra se bomo pa tako spoznali v ostalih temah.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a AndrejF. dne Po avg 01, 2005 08:58

Zdravo.
lahko bi še napisal nekaj iz svojega CV.
- imaš tečaje za SCUBA
- kje delaš v društvu IO, H2OTEAM, ....
- rezultati na športnem področju (v potapljanju, drugje)
- kako si prišel do poptapljanja
- še kakšne osebne podatke (izobrazba, ..... )

Lep pozdrav. Andrej F.
Andrej
AndrejF.
Free Willy
Free Willy

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Po avg 01, 2005 09:34

Ja, Andrej imaš prav... no bom pa še malo razširil :D

Za potapljanje in podvodni svet sem se navdušil že v rani mladosti, ko sem dobil svojo prvo masko in plavuti. Ogrog mojega 5 leta mislim da to je bilo. Definitivno sem "vodna" oseba, pravi Vodnar (med drugim tudi po horoskopu). V mladosti sem opazil, da sem vedno lahko šel globlje od sovrstnikov. Takrat sicer globine niso nikoli presegale 10m vendar vseeno... Mislim, da je temu botrovala predvsem moja sposobnost izenačevanja pritiska "prostoročno" saj so vsi ostali imeli probleme z bolečinami v ušesih.

Rad povem, da sem za izenačevanje pritiska slišal šele na SCUBA tečaju, ki sem ga naredil pred 5. leti :lol: . Marsikdo mi tega ne verjame, ampak je defitivno res. No takrat sem se pričel tudi intenzivneje potapljati. Najprej predvsem SCUBA nato pa sem prišel v PDM in spoznal nekoliko prijateljev v H2O teamu. Takrat so bili to predvsem Kuli, Andrej in pa Tomsy, ki ga sedaj ni več. Zelo hitro sem se jim pridružil in sedaj sem eden bolj aktivnih članov. Nad SCUBO je sedaj tudi prevladalo prosto potapljanje.

Kot ste nekateri verjetno že opazili sem tudi administrator tega foruma, ter glavni urednik naše spletne strani. Z Juretom pa sva tudi pričela delati na izobraževanju v H2Oteamu.

Drugače sem še vedno študent EPFa v Mariboru. To poglavje bi moral zaključiti še letos. Ob študiju pa že 3 leta delam v glavnem z računalniki in spletnimi tehnologijami. Prostega časa ob vsem tem pravzaprav ne ostane nič.

Za vse, ki boste brali te vrstice, bi vam namenil še: nikdar ne obupajte. Pa če je še tako težko. Sam sem imel kar nekaj problemov pri potaljanju sam imam kronično astmo z bronhitisom, kar ni ravno najboljša predispozicija za apneo. Kljub vsemu pa so moji rezultati kar dobri, kar pa je najboljše, z potapljanjem sem se pravzaprav pozdravil. Že kar nekaj let nimam nobene astmatičnega napada....
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a AndrejF. dne Po avg 01, 2005 21:01

Zdravo Sandi.
Ti si še en dokaz več, da je vse v glavi. Če si rečeš. da boš nekaj naredil, to res želiš in svoje sile usmeriš v to, boš to tudi naredil. Poglavje iz avtogenega treninga.
Ljudje, ki pa se stalno sprašujejo zakaj se to dogaja meni, zakaj moram jaz to in ono, zakar ravno jaz, danes, .... ne morejo narediti tega kar si naredil ti in sem prepričan, da boš še več. Kljub bolezni, ki si jo na nek način premagal in postal celo boljši od onih "zravih".
Andrej
AndrejF.
Free Willy
Free Willy

Re: Bom jaz prvi

OdgovorNapisal/-a asja dne Sr avg 01, 2007 08:18

Super.
Moja prijateljica iz kluba (ko sem še plesala) je tudi imela takšno astmo kot ti, pa je nikoli nismo slišali jamrat.
Včasih se je malo ustavila, samo za par sekund in nadaljevala z nami. :D
Je pa bila tudi zdravnica zelo navdušena nad njo , vedno ji je rekla Martina tebi pa se res vidi da si športnica. :D
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

Vrni se na predstavitev novih članov