Ja, Andrej imaš prav... no bom pa še malo razširil
Za potapljanje in podvodni svet sem se navdušil že v rani mladosti, ko sem dobil svojo prvo masko in plavuti. Ogrog mojega 5 leta mislim da to je bilo. Definitivno sem "vodna" oseba, pravi Vodnar (med drugim tudi po horoskopu). V mladosti sem opazil, da sem vedno lahko šel globlje od sovrstnikov. Takrat sicer globine niso nikoli presegale 10m vendar vseeno... Mislim, da je temu botrovala predvsem moja sposobnost izenačevanja pritiska "prostoročno" saj so vsi ostali imeli probleme z bolečinami v ušesih.
Rad povem, da sem za izenačevanje pritiska slišal šele na SCUBA tečaju, ki sem ga naredil pred 5. leti

. Marsikdo mi tega ne verjame, ampak je defitivno res. No takrat sem se pričel tudi intenzivneje potapljati. Najprej predvsem SCUBA nato pa sem prišel v PDM in spoznal nekoliko prijateljev v H2O teamu. Takrat so bili to predvsem Kuli, Andrej in pa Tomsy, ki ga sedaj ni več. Zelo hitro sem se jim pridružil in sedaj sem eden bolj aktivnih članov. Nad SCUBO je sedaj tudi prevladalo prosto potapljanje.
Kot ste nekateri verjetno že opazili sem tudi administrator tega foruma, ter glavni urednik naše spletne strani. Z Juretom pa sva tudi pričela delati na izobraževanju v H2Oteamu.
Drugače sem še vedno študent EPFa v Mariboru. To poglavje bi moral zaključiti še letos. Ob študiju pa že 3 leta delam v glavnem z računalniki in spletnimi tehnologijami. Prostega časa ob vsem tem pravzaprav ne ostane nič.
Za vse, ki boste brali te vrstice, bi vam namenil še: nikdar ne obupajte. Pa če je še tako težko. Sam sem imel kar nekaj problemov pri potaljanju sam imam kronično astmo z bronhitisom, kar ni ravno najboljša predispozicija za apneo. Kljub vsemu pa so moji rezultati kar dobri, kar pa je najboljše, z potapljanjem sem se pravzaprav pozdravil. Že kar nekaj let nimam nobene astmatičnega napada....