Napisal/-a AndrejF. dne Pe mar 30, 2007 06:49
Zdravo Andrej V.
Da ti se jaš zaželim dobrodošlico, na naši spletni strani, čeprav vem, da si bil z nami že dalj časa in jo redno prebiraš.
Za tiste, ki ne veste kdo je Andrej, se boste mogoče lažje spomnili, če vam povem nekaj stvari. Je že dolgoleten član H2Oteama, večkrat nas je obiskal v Pekarni, z nami gledal filme, jaz ga imam v tel. imeniku napisanega pod jagode, zakaj verjetno se spomnite, da nas je že počastil z jagodami, ki jih goji, je namreč eden največ vzgojiteljev jagod vsaj v MB ter okolici in tako svoje delo na fakulteti združuje še s poslom, ki ga opravlja privat.
Predstavil se je skromno, takšen je tudi kot človek. Nerad veliko govori, če ga kaj vprašaš, predvsem kar se tiče jagod in ribolova na morju, pa se razgovori, tako da mu oči kar žarijo. Se vidi, da to opravlja z veseljem, lov mu je v zadovoljstvo, ... . Andrej V. bo v kratkem doktoriral, ne vem mogoče pa je že in tako bomo med nami imeli tudi doktorje znanosti.
Tako kot je pri svojem rednem delu, strokoven, natančen, raziskovalen, ... je tudi pri lovu. Tako se je tudi lotil panule in to je vzrok njegovih lepih uspehov, ulovov, katerih bomo priča tudi mi na tej spletni strani.
Tako kot Vane pravi za slovensko šolo podvodnega lova, podvodni lov Jožeta Turjka in Staneta Vidmarja, tako se je Andrej lotil panule in bi lahko po njem poimenovali H2Oteam šolo panule - šolo Andreja Vogrina.
Mislim, da vas bodo njegovi prispevki navduševali, nekaj sem jih že prebral. Moram reči, da komaj čakam, da napiše še. Čeprav se z lovom s palco nisem nikdar ukvarja, pa me ta panula pričenja mikat.
Andrej V. upam, da nisi jezen, ker sem še nekaj dodal k tvoji predstavitvi. Vesel sem, da si tudi tako z nami.
Andrej F.
Zadnjič spremenil
AndrejF., dne Pe mar 30, 2007 09:44, skupaj popravljeno 2 krat.
Andrej