ekola pa je submania za nami...ocena 5+/5

najprej hvala za čestitke...vrjamem da bi bile moje uvrstitve ob nastopih še nekaterih drugih tekmovalcev precej slabše

Morem povedat da sem najbolj zadovoljen s STA. Prvič mi je na tekmi uspelo prebit mejo 5min

glede DNF pa nebi kaj komentiral...cilj mi je bil naredit dobro statiko, dinamika pa bo kak bo...pa sem tudi z njo zadovoljen
Še par besed o vzdušju...tisti, ki ste že bili na tej tekmi tak vete da je vzdušje mega, zelo prijateljsko in se sploh ne čuti nekega tekmovalnega duha. Mogoče je to tudi razlog da je Goran Čolak napravil res hudo statiko (7:22) in s tem podrl svoj stari državni rekord. Nasploh so bili nastopi kar dobri. Pohvalit je tudi treba slovenski in hrvaški podmladek.

Za Slovenijo sta nastopala 2 nova predstavnika, člana PDM-ja, ki sta tudi pokazala potencial..bravo fanta

, na hrvaški strani pa so nastopali štirje novi predstavniki, ki so z rezultati tudi presenetili!
Torej, to je nekaj besed o tekmi, če kdo ne vrjame da je blo mega...naj gre drugo leto zraven pa bo vido
Še to...Mičotova šprint dinamika je pa kr malo razmigala Safetya (Daić je plaval ko kojn) pa ornk pretegnila sodnike....kaj več bo Mičo povedal

če bi jaz to vedo...