2. Submania Apnea kup - Zagreb 2006

Svetovna, državna, odprta prvenstva...

Moderator: SanSan

OdgovorNapisal/-a pehtran dne Če nov 02, 2006 10:51

Ne vem kako je s Pribošičem.

Srčno upam, da se vidimo - sem že prijavljen: trenutno sem sicer samo polovično pokreten - hernija. :(
Uporabniški avatar
pehtran
Calvo
Calvo

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Če nov 02, 2006 12:52

Zdravo Miha

Tudi jaz upam, da se vidimo in da se kmalu pozdraviš. Mene je tudi v križu zgrablo za vikend. Pravzaprav je bila vse skupaj posledica fitnesa od četrtka in še danes ni čisto vredu. Mono plavuti sploh nisem mogel uporabljat, mislim pa da bo naslednji teden že vse ok.

Dobro in hitro okrevaj!
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Joško dne So nov 04, 2006 23:44

Samo podsjećam, rok za prijavu je četvrtak, 9.11.
U petak navečer slažemo startne liste i obavljamo verifikaciju natjecatelja u Hotelu Zagreb (blizu bazena).
Uporabniški avatar
Joško
Nemo
Nemo

Kraj: Zagreb

OdgovorNapisal/-a gnioco dne Po nov 06, 2006 15:37

kdaj pa se plača prijavnino / kdaj se da zdravniško spričevalo? A to na verifikaciji v soboto?

LP :wink:
gnioco
Calvo
Calvo

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a Daić dne Po nov 06, 2006 16:41

Denar se plača in pokaže potrdila na verifikaciji v nedeljo zjutraj.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a gnioco dne Po nov 06, 2006 17:16

Hvala :wink:
Daić je napisal:v nedeljo zjutraj.
LP Jure

samo tako da ne boš zamudil :tekma je v soboto 11.11.
:wink: :D
gnioco
Calvo
Calvo

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Po nov 06, 2006 21:53

Ja Jurček se je malo zmotil.. Je že čist nervozen zaradi tekme :twisted: :twisted: .
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Daić dne Po nov 06, 2006 23:04

Do napake je verjetno prišlo zuaradi veselo martinovskega razpoloženja. :D

Sem se vsaj malo nasmejal,.... :lol:

Popravljam na soboto dopoldan!

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a Daić dne Pe nov 10, 2006 16:01

Zaradi nedeljskih volitev so se gospoda odločili da Štajersko novoletno praznovanje prestavijo iz sobote 11.11. na današnji petek in to pomeni, da jaz že danes beživ v Zagreb. :D V Mariboru je ob takih praznikih zelo nevarno, :drunk: :drink: :rock: :cheers: :rolleyes: :butt: :axe: :atooth: in preventivno bežim, da ne bo na tekmi :doh: ,.....

Se vidimo jutri zjutraj, vsaj z nekaterimi!

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a Daić dne Ne nov 12, 2006 09:59

Tekma je za nami in vesel sem da lahko poročam o super slovenskih rezultatih. Na tekmovanju je bilo 31 tekmovalcev iz 5 držav.

V STA je zmagal Grk s časom 6:18 odličn 2. je bil Miha Pribožič "Pehtran" s časom 6:08, 3. pa Nejc Likar "Gnioco" s časom 5:50, to je bila njegova 1. tekma. Mariborskim tekmovalcem nam STA ni šla dobro. Jaz sem imel na zagrevanju eno od boljših statik, na tekmi pa je šlo vse narobe in sem predčasno končal s časom 4:32.

V DYN je največ preplavala Hrvatica Karla Fabrio, zdi se mi da 126m, v moški konkurenci je zmagal Ivan Sršen s 120m, 2. pa je bil Miha Pribožič. Jurka Jeran je odplavala 100m, kar bi bil nov državni rekord in bila zaradi BO diskvalificirana.

V DNF sem zmagal jaz s 100m, 2. je bil Hrvat Mario Žižič, 3. pa Mariborčan Jure Kompan s preplavanimi 88m.

V skupnem seštevku je zmagal Miha Pribožič in dobil lepe je nagrade.

Po tekmi je sledila fešta, ki se ni razvila tako kot planirano. Čagali smo ga do 2h zjutraj, potem sem šel čistu izčrpan spat.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Ne nov 12, 2006 11:30

Tak da še jaz sporočim o svojih bolj bogih rezultatih. V bistu sem imel včeraj enega slabših dnevov zadnjih let. Statika z 4.55 je zelo podpovprečna kaj šele pa odplavanih 100m. Enostavno se nisem več odločil za obrat čemur je sicer botrovalo še nekaj zunanjih dejavnikov, pa vendar glede na to da sem napovedal 150m, ki bi jih mislim, da tudi brez večjih problemov odplaval... Ah bo treba malo pavze vzet.

Drugače pa je zelo presenetil Marko. Sprva je bil sicer razočaran ker je dosegel le 4.14 statike, potem pa je uvidel da je to v bistvu zelo dober rezultat glede na to da je bila to 1. tekma in je prvič v bistvu štartal na countdown in da za sabo nima kaj skoraj nič treninga. Tudi v DYN je se odrezal odlično z 81m, ki pa bodo pomoje hitro napredovali. Marko namreč s plavutkami ni plaval do sedaj več kot 3x.

No za Maribor se bomo vsi veliko bolj potrudili.

Čestitke tudi za dobro organizirano tekmo. Res moram rečt, da so lepo skrbeli za nas in da je bilo prijetna ter fer tekma. Malenkostne težavice se vedno kje najdejo, napredek od lani je bil pa presenetljiv. Siguren sem, da to v prihodnosti ena tekem na katere bomo zelo radi zahajali.

Posebne čestitke gredo seveda še Karli, ki je v DYN ugnala celotno moško konkurenco. Mislim pa, da ima Karla še veliko več za pokazat...

Čestitke še ostalim tekmovalcem, med katerimi je bilo nekaj res dobrih iz Slovenije, Hrvaške in Srbije.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Ne nov 12, 2006 11:33

Ah seveda ne gre pozabit posebej omenit še rezultate našega forumaša Gniocca, ki je na svoji prvi tekmi briljiral v statiki... Prišel je tja skočil v vodo in držal dih neverjetnih 5'50''. Bravo... Samo tako naprej!
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Daić dne Ne nov 12, 2006 21:53

Na tekmi je bil tud mlad Srb Branko Petrovič, za katerega bomo v prihodnje še večkrat slišali. To je bila zanj 1. tekma in žal je 2 x blekatiral, BO pri STA si lahko pogledate tukaj: http://www.novalja.com/submania/ .

Njegov osebi rekord pri STA je 7 min 5s.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a gnioco dne Po nov 13, 2006 00:02

Uf to pa ni lepo videt...
Ja ne tekmi sem se zelo dobro počutil, fajn vzdušje in vse :wink: , tako da že čakam kdaj bo naslednja...do takrat pa bo treba kaj potrenirat se dinamiko.
Jure...hvala za prikaz tehnike :wink:
čestitke vsem še iz moje strani :clap:
gnioco
Calvo
Calvo

...

OdgovorNapisal/-a absu dne Po nov 13, 2006 08:03

častitke tudi z moje strani ....
TASMANIAN DEVIL INSIDE
absu
Nemo
Nemo

Kraj: koper

OdgovorNapisal/-a pehtran dne Po nov 13, 2006 09:45

Verjetno je pošteno omenit, da bi se Jure, če bi dinamiko brez plavuti preračunavali v DYN, nekako izenačil z mojim rezultatom, pa še to, da je bil na tokratni tekmi za zmago potreben dokaj nizek skupni rezultat. Temu je verjetno botrovalo par BO-jev, par ponesrečenih nastopov (Sandi), in na splošno slabši rezultati (tudi sam sem bil malo razočaran) - verjetno zaradi izčrpanosti vseh tekmovalcev.
Nejc je popolnoma presenetil in se že tresem za rekord v statiki.
Tekma pa je bila res odlično organizirana - neverjetno, kako je vse klapalo po lanskih spodrsljajih.
Miha
Uporabniški avatar
pehtran
Calvo
Calvo

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Joško dne Po nov 13, 2006 19:09

Da se i ja u ime organizatora malo javim...
Hvala što ste došli, nadam se da ćete i ubuduće. I naravno, čestitam na lijepim rezultatima, posebno Mihi, Juretu i Nejcu. Šteta što Mariborčani nisu bili kompletirani kao team.

Što se tiče organizacije, zadovoljni smo, iako se naravno, može i bolje. U odnosu na prošlu godinu, važan organizacijski detalj je bio da smo ove godine imali bazen rezerviran za natjecanje, a prošle godine smo samo mislili da imamo :)

A izgleda da ćemo i Party morat malo bolje osmisliti, tj. zadužiti nekoga da se pobrine za atmosferu i brojnost.

Pozdrav,
Joško
Uporabniški avatar
Joško
Nemo
Nemo

Kraj: Zagreb

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Po nov 13, 2006 22:45

Zdravo Joško

Ja potrebno je pohvaliti tudi organizacijo, ki je bila letos res veliko boljša kot lani. Mogoče bi bilo bolje če bi na začetku pustili kakšno minuto več med brifingom in začetkom zagrevanja za statiko in pa manjkal mi je še nek bilten z rezultati za domov. Drugače pa se mi je zdelo vzdušje zelo dobro in lepo ste poskrbeli za tekmovalce. Glede partya pa ga je verjetno zagodel malo tudi sv. Martin, saj nobeden ni želel nikamor naprej zaradi straha pred policijo...
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Daić dne Po nov 13, 2006 22:51

Tudi jaz sem opazil, da so na koncu sezone tekmovalci nekako utrujeni brez prave motivacije, da bi naredili zadnji letni cikel priprav za optimalno formo. Rezultati me niso razočarali, pričakoval pa sem boljše čase in dolžine. Pri STA sem bil prepričan da bo šal vsaj Miha preko 6:30, za DNF sem mislil da bomo kakšni trije obrnili na 100m, za DYN pa sem mislil da 130m ne bo dovolj za stopničke.

Tekmovanje in organizacija sta bila na zelo dobrem nivoju, vzdušje pravo, večerja odlična, škoda samo, da se ni razvila prava fešta (bazen je daleč od centra mesta). En predlog za organizatorja, naslednje leto probajte objavit nagrade pred tekmo, tako da se bomo tekmovalci borili za njih. Za letos vem, da še sami niste vedeli kako bo z njimi.

Moja napaka je bila, da sem slabo prebral objavo tekmovanja in sem mislil, da se bodo točke v posamezni konkurenci pretvarjale iz DNF v DYN, drugače bi se mogoče odločil za DYN.

Joško še enkrat čestitam za dobro organizacijo, vidimo se naslednje leto.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a gnioco dne To nov 14, 2006 08:34

A kdo ve če so kje objavljeni rezultati?
Imam še nekaj slikc iz tekmovanja...Sandi,Jure? Vama pošljem na mail?
gnioco
Calvo
Calvo

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na apnea tekmovanja