Ja Pehtro, v nedeljo sem moral najprej k sebi prit,.... danes pa maratonski šiht in trening.
Če začnem pri čagi. Še enkrat več je blo noro!!! Vzdržim pa vedno do konca, bil sem zadnji, ki ga je redar prepričeval, da zapirajo. Je pa bla čaga všeč vsem, Francozom, Švicarjem, Hrvatom,..... Žal se ne spomnim vseh podrobnosti.
Sama tekma se mi je zdela super. Prvič da nisem bil niti malo nervozen, brez volje, motivacije,.... kar se mi ponavadi dogaja. Prvi dan sem bil v mislih pri organizaciji in sem se sprostil komaj v zadnjih 5-ih minutah. Mislil sem plavat 100m, saj sem v BG naredil svoje, potem pa je bilo toliko rezerve, da sem naredil še tiste 3-4 zamahe do 125m.
Pri STA je šlo vse kot v sanjah. Pri nadihavanju sem naredil 2 napakici in kljub temu sem bil med samo satiko prepričan, da bo šlo še dosti dalje. Potem pa se mi je pri 6:20 začelo temnit, zato sem na 6:25 prišel ven in med sambo potopil usta. S časom sem zadovoljen, bo pa naslednjič boljše.
DYN nisem plaval zaradi bolečin v gležnju. Če bi stisnil zobe bi šlo, samo se mi po prvi DQ več ni dalo mučit za povprečen rezultat. Na tekmi obstaja samo max.
Rezultati pri DNF so bili prav neverjetni. Šena SP v Švici je 124m zadostovalo za 3. mesto, v MB pa je to bilo 7.,....
Vsaka čast Dancem, ki so pokazali kaj je rutina in svetovna klasa. Stig je tekmoval s sposojenimi plavutmi, utežmi za vrat in očali (s seboj ni imel nič) in odplaval 186m. Pedersen pa je stoj, kontrakcije na 75m, izgubljena klupica za nos na 35m in vseeno je šel na 205m.
Pripomogel je tudi k mojemo osebnemu rekordu v DNF. Že od nekdaj mi je vzor in ko sem plaval v sosednji progi sem se počutil močnejšega. Med samim plavanjem sem se dvignil, da sem lahko spremljal kako plava on.

Me prav zanima posnetek mojega plavanaja, ker so me snemali s podvodno kamero.
Norvežanka, to je stroj!!!
Še nekaj o Slovencih. Vska čast Mičotu in Alešu za DR. Vsi so imeli odlične nastope, prav vsak pa je zamočil v eni disciplini. Se pa vidi da dosegamo vrhunske rezultate, ki so zelo blizu tistim najboljšim.
Pohvalil bi tudi Sandija in Aleša, ki sta skrbela, da je vse teklo tako kot treba in sta ob tem porabila ogromno žjucev. Na koncu je bil ves trud poplačan.
Zaenkrat vse, se vidimo na MADCUP 2008!!!!
LP Jure