Ekipno svetovno prvenstvo Egipt 2006

Svetovna, državna, odprta prvenstva...

Moderator: SanSan

Ekipno svetovno prvenstvo Egipt 2006

OdgovorNapisal/-a Aleš dne Ne nov 19, 2006 14:48

Naj vas seznanim. Link od tekme je pa tukaj.
http://www.apneaegypt.com/
LP Aleš

Pozdravljeni!
Tekmovanja v prostem potapljanju se bodo letos zaključila z ekipnim svetovnim prvenstvom v Hurgadi v Egiptu. Tekmovalci in tekmovalke, po trije v ekipi, se bodo od 1. do 12. decembra pomerili v potopu v nespremenljivi plovnosti (CWT), dinamiki (DYN) in statiki (STA). Napovedan je nastop ekip iz 22 držav. Udeležila se ga bo tudi naša moška ekipa v sestavi Aleš Seliškar, Luka Pengov (oba DPD Bled) in Matej Mihailovski (ŠD Sapa).
Vodja reprezentance Erik Stojanovič Kocjančič je kot glavni kriterij postavil najboljše osebne rezultate vsakega tekmovalca v tekmovalnih disciplinah, ki bodo na svetovnem prvenstvu. Tako so od pomladi tekmovalci izboljševali rezultate in kmalu je bilo jasno, da bo meja za vstop v reprezentanco zelo visoka. V boju za mesto v reprezentanci sta bila izboljšana državna rekorda v statiki in eden v dinamiki, neuradno tudi v globinskem potopu.

Zaradi pomanjkanja globinskih tekem smo pod okriljem SPZ pripravili dve pregledni tekmi v potopu v nespremenljivi plovnosti: prvo 15. avgusta na otoku Žirju na Hrvaškem, in drugo 30. septembra v Brseču na Hrvaškem. Prvo tekmo smo imeli v prvorazredni druščini: svetovna rekorderja Natalija Molčanova in Herbert Nitsch, ter Aleksej Molčanov. Druga tekma je bila najprej določena za 9. oziroma 10. september, a je bila zaradi slabega vremena odpovedana, in na koncu v dogovoru z vsemi zainteresiranimi tekmovalci prestavljena na konec meseca.
Na obeh tekmah je prostovoljno sodil Matej Domjo. Dodatno varnost je poleg varnostnega potapljača nudil sistem varnega potapljanja s protiutežjo, ki so ga izdelali člani DPD Bled in Matej Mihailovski s pomočjo podjetja Marinar, ki je daroval čoln, in Orodjarstva Škrjanc, ki je izdelal kovinske sestavne dele sistema. S plastičnimi deli nam je pomagal Vlado Ban. Vsem, tudi tistim, ki so pomagali pri izvedbi teh tekem, se še enkrat zahvaljujem za pomoč.
Ko se je zdelo, da so meje tekmovalcev za letos že dosežene, je bil izboljšan vsaj kakšen osebni rekord in tako so se na koncu v prvi reprezentančni izbor uvrstili Aleš Seliškar iz DPD Bled, dosegel je okroglih »magičnih« 200 točk, njegov društveni kolega Luka Pengov s 197,4 točke, ter Sandi Bitenc iz PD Maribor s 191,6 točke. Aleš in Luka sta potrdila udeležbo v reprezentanci, žal se je nastopu odrekel Sandi. Tudi Sandijev društveni kolega Jure Daić, ki je bil po rezultatih 1. rezerva, je nastop odpovedal. Vodja reprezentance je potem povabil Mateja Mihailovskega, ki sicer v drugi polovici leta ni nastopal zaradi zdravstenih težav. V izbor bi lahko bil uvrščen tudi nov državni rekorder v statiki Miha Pribošič, ki impresivno stopnjuje rezultate.

Zaradi precejšnje izenačenosti tekmovalcev se najverjetneje sprememba tretjega člana reprezentance ne bo preveč poznala pri rezultatu ekipe. Kakšne so možnosti? Na svetovnem prvenstvu pred dvema letoma bi naši fantje s ponovitvijo najboljših dosedanjih osebnih rezultatov dosegli bronasto medaljo! Seveda so v tem času napredovale tudi druge reprezentance in težko je ponoviti tri osebne rekorde... A letos so nas tekmovalci že nekajkrat prijetno presenetili, in verjamem, da so zmožni še prijetnih presenečenj. Iz prejšnjih ekipnih svetovnih prvenstev se je pokazalo, da je zelo pomembno, da vsi tekmovalci izvedejo vse nastope uspešno, in upajmo, da bo našim to uspelo, pa tudi če nekateri nastopi ne bodo blizu osebnim rekordom. Bolje manj točk, kot nič.

Končna uvrstitev reprezentance v tem trenutku ni zelo pomembna; sicer bo za tekmovalce drugi nastop na svetovnem prvenstvu, a prvič na ekipnem. Uspešno oceno si bodo zaslužili, če bo vsak izboljšal en osebni rekord. Če bo v to zajet še kakšen državni rekord, bo dosežek izjemen, ne glede na končno uvrstitev ekipe. Boljšim ekipam lahko samo čestitamo in se učimo od njih.

Za konec še obžalujem, da po vnemi v začetku leta niso enako zagrizla tudi dekleta. Razen Mojce Studen, se ostale niso potapljale v globino. Glede na njihovo mladost lahko upam, da bodo bolj vztrajne prihodnje leto, oziroma do naslednjega ekipnega svetovnega prvenstva.

SPZ je le delno pokrila stroške tekmovalcem, trenutno se še dogovarjamo za sponzorstva. Zato lahko toliko bolj cenimo nastope tekmovalcev. Po zadnjih podatkih bosta tekmovalce Aleša Seliškarja, Luko Pengova in Mateja Mihailovskega spremljali Saša Jenček in Marjeta Pengov. Vsem želim varno pot in uspešne nastope.
Lep pozdrav

Marko Šifrar
Dogaja!!!!
Aleš
el Tonno
el Tonno

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Ne nov 19, 2006 19:16

Zdravo Aleš

Tudi jaz sem že razmišljal da napišem nekaj o SP v Hurgadi. Kot vidim si prilepil kar mail ki ga je napisal Marko. Kaj dosti raje nebom pisal in komentiral, ker kot verjetno veš se ne strinjam z tem kako se stvari trenutno vodijo. Nič proti vam tekmovalcem.. Želim vam vsem veliko sreče, uspeha in čim boljših rezultatov in vam bom definitivno držal pesti. Žal sem sam, kot je zgoraj napisano, odpovedal nastop ravno zaradi nepravilnosti, ki so se dogajale to poletje pri SPZ. Zaradi tega se je nastopu odpovedal tudi Jure. Da to nebo vplivalo na rezultate kot meni Marko? Dvomim. Ne vem sicer v kakšni pripravljenosti je Matej (nič proti njemu) vendar pa so njegovi zadnji rezultati še vedno kar nekaj zaostajali za tistimi najvišjimi pa tudi ne vem koliko ni treniral. Upam, da je sedaj pridno treniral in je prirpavljen. Prav tako v bistvu ni imel uradnih rezultatov za katere je bilo dogovorjeno, da morajo bit za nastop na svetovnem. Sicer pa se tako ni držalo nobenega dogovora...
Kakor koli sem skrajno razočaran nad tem kar se je dogajalo.

Ah spet sem kako preveč napisal... jebi ga!

Pubeci (in tudi Mojca če gre) vso srečo!
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Aleš dne Ne nov 19, 2006 19:42

Pozdravljen Sandi!

Zelo mi je žal, da ne greš z nami na SP v Hurgado. Ne bi bilo slabo, če bi se o sporih predebatiralo, ko se vrnemo. Na vsak način je Slovenija premajhna, da bi se delili na tabore. NAj še enkrat pohvalim dobro delo, s spletno stranjo H20 team in organizacijo tekmovanj.

Lp Aleš
Dogaja!!!!
Aleš
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a Daić dne Po nov 20, 2006 10:18

Tako kot Sandi tudi jaz ne morem skriti razočaranja nad tem kako so se odvijale stvari na SPZ. Do sedaj nisem hotel o tem pisat, ker sem vedel, da se težko zadržim. Na začetku leta so bili postavljeni roki za izbor v državno reprezentanco in državno prvenstvo, ki pa se potem niso držali.

Da bo 2.krog DP se je fiksno objavilo 16 dni pred tekmo. Kako se naj tekmovalec v 16 dneh optimalo pripravi? Mariborčani smo od maja do sredine septembra brez bazena in smo šli na DP po 4 mesecih brez treninga v bazenu. V zadnjih 14 dneh pred DP sem naredil 4 treninge na Ptuju in nastopal totalno nepripravljen,..... izgubil sem 2 naslova DP, ki sem ju branil iz tekme v MB.

Rok za izbor v državno reprezentanco je bil 12.9. mail v katerem so me spraševali, če bi se udeležil SP sem prejel 10.10. in naj bi kotizacijo 470 EUR plačal v dveh dneh. Kako si naj tako pozno in v tako kratkem času poiščem sponzorje in poceni let, saj bi si skoraj vse stroške moral krit sam? S tem da sem bil 12.9. in tudi po 2. krogu DP po številu doseženih točk uvrščen v reprezentanco, nato me je Aleš prehitel po globinski tekmi, ki se je nisem mogel udeležiti.

O tem smo se dosti pogovarjali preko mailov, toda žal imam občutek, da se mnenje Mariborčanov ne upošteva, tako kot bi se ga moralo in so želje kakšnega drugega kluba vedno uveljavi. To je eden glavnih razlogov zakaj sem odklonil udeležbo na SP in mi je čisto vseeno čeasa se gredo na SPZ. Dokler bo SPZ deloval tako kot sedaj me ne zanima, upam da se bodo v prihodne držali roki, ki so postavljeni z nekim razlogom!!! Do takrat bom užival na tekmah kot so v ZG, BG, MB,...

Nimam nič proti nobenemu tekmovalcu in vsem želim čimboljše rezultate, upam da bomo lahko poročali o dobri uvrstitvi slovenske reprezentance. Želim vam, da bo poplačan vaš trud in vso žrtvovanje, ki ste ga vložili v treninge!!!

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Aleš dne Po nov 20, 2006 10:29

Mislim, da forum ni primerno sredstvo za te debate. Dobro bi bilo, če se oglasita kdaj na sestanku komisije za prosto potapljanje in izrazita, kar se vama ne zdi prav, drugače se bodo vedno drugi odločali namesto vaju.
LP Aleš
Dogaja!!!!
Aleš
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Po nov 20, 2006 10:36

Saj ni problem v tem kaj se dogovori na sestankih, problem je v tem ker se tega potem ne drži.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Sharky dne Po nov 20, 2006 11:21

Pozdrav!

Sem sicer med bolj "svežimi" uporabniki foruma zato mogoče moj komentar tukaj ne bo na mestu... pa vseeno si ne morem pomagat. Vsekakor ne bom pametoval o tem zakaj kdo gre in zakaj kdo ne gre, ker te zadeve ne poznam dovolj dobro. Se mi pa zdi, da če je že enkrat bilo dano na forum "Sandi in Jure ne gresta na SP, ker NE želita" prav, da tudi jaz izvem še drugo plat. Torej zakaj ne gresta.
Res se še enkrat opravičujem, ker se tukaj vtikam ampak, če ste že enkrat vrgli kost se ne potem ustrašit, če nekdo zagrize globlje vanjo kot ste želeli ali pričakovali...
Če pa držijo argumenti, ki sta jih navedla Jure in Sandi pa lahko samo odkimam z glavo in o organizaciji v naši reprezentanci dobim zelo slabo sliko.
Going down?
Uporabniški avatar
Sharky
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Po nov 20, 2006 18:36

oh jej sharky... dolga zgodba :)

v glavnem pubeci...vso srečo v Hurgadi, mirno morje, polna pluča pa trezno glavo!!!
pa tak le glejte da se še vidimo kaj :wink:

vso srečo!!!
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a Aleš dne To nov 21, 2006 10:40

Đuro, hvala ti za dobre želje.
Aleš
Dogaja!!!!
Aleš
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a ivo dne To nov 21, 2006 12:24

Daić je napisal:Tako kot Sandi tudi jaz ne morem skriti razočaranja nad tem kako so se odvijale stvari na SPZ. Do sedaj nisem hotel o tem pisat, ker sem vedel, da se težko zadržim. Na začetku leta so bili postavljeni roki za izbor v državno reprezentanco in državno prvenstvo, ki pa se potem niso držali.

Da bo 2.krog DP se je fiksno objavilo 16 dni pred tekmo. Kako se naj tekmovalec v 16 dneh optimalo pripravi? Mariborčani smo od maja do sredine septembra brez bazena in smo šli na DP po 4 mesecih brez treninga v bazenu. V zadnjih 14 dneh pred DP sem naredil 4 treninge na Ptuju in nastopal totalno nepripravljen,..... izgubil sem 2 naslova DP, ki sem ju branil iz tekme v MB.

Rok za izbor v državno reprezentanco je bil 12.9. mail v katerem so me spraševali, če bi se udeležil SP sem prejel 10.10. in naj bi kotizacijo 470 EUR plačal v dveh dneh. Kako si naj tako pozno in v tako kratkem času poiščem sponzorje in poceni let, saj bi si skoraj vse stroške moral krit sam? S tem da sem bil 12.9. in tudi po 2. krogu DP po številu doseženih točk uvrščen v reprezentanco, nato me je Aleš prehitel po globinski tekmi, ki se je nisem mogel udeležiti.

O tem smo se dosti pogovarjali preko mailov, toda žal imam občutek, da se mnenje Mariborčanov ne upošteva, tako kot bi se ga moralo in so želje kakšnega drugega kluba vedno uveljavi. To je eden glavnih razlogov zakaj sem odklonil udeležbo na SP in mi je čisto vseeno čeasa se gredo na SPZ. Dokler bo SPZ deloval tako kot sedaj me ne zanima, upam da se bodo v prihodne držali roki, ki so postavljeni z nekim razlogom!!! Do takrat bom užival na tekmah kot so v ZG, BG, MB,...

Nimam nič proti nobenemu tekmovalcu in vsem želim čimboljše rezultate, upam da bomo lahko poročali o dobri uvrstitvi slovenske reprezentance. Želim vam, da bo poplačan vaš trud in vso žrtvovanje, ki ste ga vložili v treninge!!!

LP Jure

Jure stvarno mi je zao sto je tako ispalo. Mislio sam i nadao se da Sandi i ti idete na svjetsko. Jedva sam cekao da vidim tvoj rezultat u CW i Sandijevu dinamiku.

Ovo prije sto sam procitao - na to nemam komentara i stvarno je zalosno da se to dogadja. Znam kako je trenirati i imati rezultate pa da ti se onda zahvale i kazu "Zao nam je...". Tako je bilo kod nas u HRS-u.

Nadam se da ste krenuli sa treninzima i organizacijom MAD kupa i da se vidimo u 3. mjesecu, ako ne ranije!

Lijep pozdrav,
Ivo
Uporabniški avatar
ivo
Nemo
Nemo

OdgovorNapisal/-a SanSan dne To nov 21, 2006 13:09

Se mi zdi da se take stvari dogajajo že povsod. Sem slišal tudi za vaše probleme. Mi je Karla povedala da ste imeli sranje za svetovno po CMASu. V bistvu pa je škoda živcev pri celotni zadevi :x .
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a andra dne Sr nov 22, 2006 01:46

Pozdrav,

hteo bih reci svoje misljenje o ovome sto sam procitao ovde a mislim da se niko nece ljutiti zbog mog komentara. Siguran sam da su Sandi i Jure trebali biti u reprezentaciji Slovenije u prostom potapljanju po svojim rezultatima. I potpuno mi je jasno da se prilkom odabira reprezentacije rodio neki sasvim drugi problem a ne sportski. Jako mi je zao sto ce po meni dvojica takmicara koji trebaju biti reprezentativci i trebaju biti u Egiptu, period od 1 do 12. decembra provesti u MB. Medjutim ocigledno da ovaj problem je svuda prisutan.
I kod nas je bilo milion problema oko ovih stvari. Nisu se mogli dogovoriti koga ce poslati na svetovno po CMAS-u pa smo svi ostali kod kuce (sto je po meni bolje nego da idu neki koji tamo zapravo ne trebaju biti). To je na kraju bilo i postenije.
Isti problem je bio prisutan i u Hrvatskoj kad su Ivo i Storga bili udaljeni iz reprezentacije sto je samo jos jedan od pokazatelja u nizu.

Za kraj momci ja vam samo mogu napisati da mi je zao sto necete biti tamo jer ste to takmicarski zasluzili. Ovim putem Vas pozivam da dodjete na tekmu u BG koja ce biti po prvi put AIDA Ranking u februaru. Obecavam fenomenalno takmicenje i jos bolji party.

P.S. Evo da ne bude nesto mutno, obavestavam vas o tekmi (umesto po pravilima 16 dana pred tekmu :-)) oko 2 i po meseca pred istu

Pozdrav
Ivan
Ivan
Uporabniški avatar
andra
Nemo
Nemo

Kraj: Srbija, Beograd

OdgovorNapisal/-a Marko dne Sr nov 22, 2006 20:02

Pozdravljeni!

Kot predstavnik zveze se ne bom spuščal v komentarje, ker bi moral razlagati, kaj je osebno in kaj mnenje zveze, in debata o zvezi spada na SPZ in ne na forume.
Nujno pa se mi zdi predstaviti kriterije za izbor v reprezentanco in končni seštevek točk, ker so določeni komentarji, verjamem da zaradi pomanjkljivih podatkov, žaljivi do reprezentantov, ki si vsi po vrsti zaslužijo nastop. Kriterij za izbor v reprezentanco je bil najvišji seštevek točk v disciplinah STA, DYN in CWT, dosežen v letošnjem letu. Rezultati s točkami v oklepajih so v nadaljevanju, in na koncu seštevek (skupaj).

1 Aleš Seliškar STA 6:35 (79.0), DYN 142 m (71.0), CWT 50 m (50.0) skupaj 200.0
2 Luka Pengov STA 5:47 (69.4), DYN 150 m (75.0), CWT 54 m* (53.0) skupaj 197.4
3 Sandi Bitenc STA 5:33 (66.6), DYN 154 m (77.0), CWT 49 m* (48.0) skupaj 191.6
4 Jure Daić STA 5:48 (69.6), DYN 125 m (62.5), CWT 56 m (56.0) skupaj 188.1
5 Miha Pribošič STA 6:36 (79.2), DYN 109 m (54.5), CWT 41 m* (31.0) skupaj 164.7
6 Matej Mihailovski STA 5:12 (62.4), DYN 125 m (62.5), CWT 55 m** (0.0) skupaj 124.9

* rezultati so bili doseženi s kazenskimi točkami
** rezultat je bil dosežen na lanskem svetovnem prvenstvu v Nici

Skladno z doseženimi točkami je vodja reprezentance Erik povabil najboljšo trojico: Aleša, Luko in Sandija. Po Sandijevi zavrnitvi je povabil Jureta – prvo rezervo. Po odpovedi Jureta je – delno tudi zaradi kratkega časa in na lastno odgovornost povabil Mateja, pred Miho. Matej je potem nekako na hitro rešil udeležbo popolne ekipe; tudi Miha in Mojca bi bila pripravljena v skrajni sili reševati udeležbo ekipe.
Upam, da to razjasni postopek izbora v reprezentanco in da bomo zdaj vsi, tako kot jaz, Sandi, Jure, Miha... iskreno zaželeli uspešne nastope našim reprezentantom.

Navijajmo skupaj,
Marko
Marko
Paglavec
Paglavec

Kraj: Preddvor

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Sr nov 22, 2006 22:47

Čisto nič nimam proti tekmovalcem kot sem že prej povedal. Tudi točke sta si Luka in Aleš zaslužila, vendar pa sva si tudi midva z Juretom zaslužila enake pogoje kot ona dva. Vsekakor celotni ekipi želim srečo in dobro uvrstitev!

Kar se tiče tebe Marko pa zdaj jaz nebom komentiral tako kot ti nisi... Lahko bi še malo pokomentiral datume, ki so bili dorečeni na sestankih in uradno zapisani. Koliko si se jih držal? Da nebom komentiral kakšni so bili pogoji pri CW potopu na žirjah in zakaj sem jaz tam dobil kazenske točke? Ker ste mi gviht spustili 20m pregloboko. Probaj enkrat malo tauhat pa boš videl kako je to. Pa da nebi komentiral tiste vikenda v začetku septembra, ko bi morala bit 2. tekma pa ste vi raje trenirali... Pol pa jokali ko naslednji vikend ni bilo vremena. O organiziciji državnega v tako kratkem času nebi izgubljal besed. Pa tudi nebi izgubljal besed o tekmi CV konec septembra, ko nobeden iz mb ni mogel na tekmo, datum za izbor pa je bil že 3 tedne preko zapisanega roka. Pa da nebi komentiral tvojega nizkotnega osebnega napada na mene na bazenu, češ da sem zapustil prostor, v resnici pa sem bil cel čas prisoten in ti to dobro veš!!

Pa nebi komentiral Marko ker to ne sodi na forum :? :? . A še kak komentar?
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Daić dne Sr nov 22, 2006 23:43

Marko, nihče se ne pritožuje nad točkovanjem in kriteriji. Problem je samo da se ni držalo rokov in da se mnenje Mariborskih tekmovalcev ni upoštevalo.

Tako kot si si ti privoščil dopust po 2. krogu DP, si ga je imel pravico vzeti tudi Sandi, saj ga je planiral par mesecev prej, zaradi tega ni mogel na globinsko tekmo. Če bi se tekme udeležil jaz, bi Sandija brez problema izrinil iz reprezentance in kje so tukaj enakopravni pogoji??? Če bi se držali datumov, se to ne bi zgodilo.

Po točkah se lepo vidi kdo jih je zbral največ, ampak zakaj nisi zraven napisal še datumov kdaj je bil narejen ta seštevek točk in kdaj je bil postavljen rok za izbor v reprezentanco??? Vmes je napaka, jaz sem naredil CWT 58m dobil pa sem 56 točk.

Vedno si imel glavni argument, naj gredo na SP res najboljši, da bomo imeli najboljšo možno reprezentanco in da mora bit še ena globinska tekma in 2. krog DP. Zakaj pa ti je bilo vseeno, da mariborska ekipa za 2. krog DP ni trenirala in da se s Sandijem nisma mogla udeležit druge globinske tekme???

Ne vem kako si dobil občutek, da se je žalilo naše reprezentante? Nihče nima nič proti njim, vsi posti su usmerjeni proti načinu izbora reprezentance, pri tem pa niso imeli tekmovalci nič zraven. Vsi jim želimo dobre nastope in navijamo za njih!!!

Razočaranje nad letošnjim izborom je preveliko, da bi ga kar tako pozabil. Vem pa zakaj vam ni do te debate, sploh pa ne v javnosti.

Jure
Zadnjič spremenil Daić, dne Sr nov 22, 2006 23:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a Daić dne Sr nov 22, 2006 23:50

Kot vidim Slovenija pri tem ni izjema, saj so imeli probleme tudi na Hrvaškem in v Nemčiji, ki je branilec naslova, saj sta Tom Sietas in Wolfram Neugebauer prekinila sodelovanje z nemško reprezentanco in ne sodelujeta na DP. Nemški državni prvak v STA je zmagal s časom 5min in še nekaj sekund, saj se prvenstva ne želi udelžit noben od dobrih tekmovalcev.

Ivo, škoda da si tudi ti ostal brez udelžbe na SP. Upam da boste imeli za SP v Mariboru porihtane kriterije za izbor v reprezentanco.

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

OdgovorNapisal/-a Sharky dne Pe nov 24, 2006 15:57

Jaz pa bi imel eno vprašanje... kdaj se nalsednjič (torej zdaj po Egiptu) spet sestavlja SLO reprezentanca?

p.s.: Pa če se še na tem forumu slučajno oglasi tisti, ki bo in je sesatvljal reprezentanco me samo zanima kako bo zgladil (več kot očitne) spore in tako poskrbel za res najboljšo možno sestavo reprezentance?
Going down?
Uporabniški avatar
Sharky
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Sr dec 06, 2006 09:13

Danes je v Hurgadi 1. tekmovalni dan. Kaj dosti nam naši niso sporočili svojih napovedi. Vemo le toliko da je Matej na vrsti danes malo čez 11. uro in je napovedal -56m.

Ostale zanimive napovedi za katere sem zvedel:
Herbert Nich -111m

pa še teami:
Martin Stepanek 100, Petr Zlatuska 70, Petr Vala 70 (CZE)
Timo Kinnunen 80, Joki Antero 61, Jyri Vehmaskoski 70 (FIN)
Guillaume Nery 88, Morgan Bourchis 66, Christian Maldame 66 (FRA)
Ryuzo Shinomiya 82, Naoyiki Tominaga 80, Shun Oshima 62 (JPN)
Peter Pedersen 82, Stig Severinsen 64, Henning Larsen 60 (DEN)
Per Westin 68, Weine Gustafsson 65, Bill Strömberg 66 (SWE)

Lotta Eriksson 68, Annelie Pompe 70 m, Isabell Larsson 41 (SWE)
Natalia Molchanova 81, Natalia Avseenko 70, Olga Surryakova 42 (RUS)

To bo še zanimivo, predvsem pa se mi zdi da jih večina gre "na ziher".

Vso srečo vsem, še posebej pa Mateju danes.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a SanSan dne Sr dec 06, 2006 09:17

Pravkar sporočajo iz Hurgade, da imajo tudi prvi dan tekmovanja probleme z organizacijo. Pravkar so vse starte prestavili za 2 uri. Matej tako ne bo na vrsti ob 11.17 ampak šele ob 13.17...
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Sharky dne Sr dec 06, 2006 10:02

Škoda... upam, da našim (in seveda tudi ostalim) to ne bo vplivalo na psiho. Predvidevam, da zna bit težava, če se koncentriraš in pripravljaš na neko uro potem ma moraš štartat dve uri kasneje.

Vso srečo!!!

M
Going down?
Uporabniški avatar
Sharky
el Tonno
el Tonno

Naslednji

Vrni se na apnea tekmovanja