Uvjek ista priča!
Če odgovarjam po vrsti.
Nejc, na sestanku KPP smo se pogovarjali, da bo tekma 21. in 22. 4. Organizator pa je dolžan poskrbet za
uradno objavo v uradnem glasilu in to je športni koledar. Tudi lani se je govorilo da bosta 2 kroga DP in to je KPP potrdil. Potem pa je prišlo do tega:
gnioco je napisal:..hja moj namen je bil iti probat (nimam licence SPZ) na 2.krog DP, to bi bila moja prva tekma. A kaj ko sem izvedel za tekmovanje v petek zvečer,nikjer ni bilo nobene reklame..
Aleš, temo sedaj se lahko reče iskanje dlake v jajcu. Trenutno sem v odlični formi in fizično pripravljen. Kaj pa je bilo lani, ko smo bili Mariborčani 3 meseca brez treninga v bezenu, izgubil sem 2 naslova DP, ali je to še vedno iskanje dlake v jajcu.
Sploh ni bistveno kako temu pravimo,
bistveno je da se pravila ponovno kršijo!!!!Aleš vsi delamo na svoj račun, iz entuziazma,.... vem pa da je Sandi vložil za MAD CUP in bližajoče se SP več truda in časa kot celoten KPP skupaj, pa to ni razlog, da bi delal mimo pravil.
Tudi jaz vidim, da se Marko trudi in da gredo stvari na boljše. Ampak me moti, da se ne drži pravil in mi daje občutek da so tekmovalci DPD Bleda bolj pomembni kot H2O Team-a.
Marko, zdaj pa mi prosim povej koga in kako bi naj s Sandijem zavajala. Jaz te opozarjam da delaš mimo Pravilnika za tekmovanja v prostem potapljanju, pod katerim si se sam podpisal.
Še enkrat, očitno si pozabil. Tekmovanje mora biti objavljeno v Športnem koledarju SPZ:
2. Pokrovitelj tekmovanja je SPZ, če je le-to vpisano v koledar tekmovanj ŠK pri SPZ za tekoče leto. Tekmovanje mora biti prijavljeno ŠK na osnovi razpisa. Kraj in datum tekmovanja določi ŠK na temelju predloga kandidatov za organiziranje tekmovanja in predhodnega razpisa.
V Športnem pravilniku SPZ pa piše kako in do kdaj je potrebno tekmovanje prijavit v Športni koledar.
Marko, moje sive celice so več kot super aktivne, v bistvu grte za supersivecelice!

Pa kaj ti enačiš sestanek KPP z uradno objavo v Športnem koledarju??? Očitno ja.
Revije Potapljač ne prejemam kljub parletnemu članstvi v SPZ in do danes še nisem zasledil nič konkretnega o DP.
Če s Sandijem opozarjama na napake oziroma nepravilnosti KPP to ne pomeni da sma nergača,... ampak povema svoje mnenje, da se določene stvari ne delajo dovolj dobro oziroma neenako do vseh tekmovalcev.
Lani sma sa Sandijem opozarjala preko mailov, očitno ni pomagalo.
LP Jure