Spet smo doma po zelo zelo lepem in uspešnem tekmovalnem vikendu. Pred tekmovanjam si nihče ni upal napovedat, da bomo dosegli takšne rezultate, po vrhu pa sm oostali brez BO in DQ, ki jih je bilo na tekmi preveč.
Najprej je bila na vrsti STA. Kompan se ni nič pripravljal in zagreval, zato je bil s časom 4'21'' zelo zadovoljen. Nato se je odlično odrezal Mitja, ki se mu je uspelo odlično sprostiti in pod vodo je zdržal 5'51''. Med zadnjimi sem štartal jaz. Tako sproščen še nisem štartal na nobenem tekmovanu in pod vodo sem zdržal 6'18''. Z ozirom, da je šlo za tekmovanje in s tem povezano žjučnost smo bili zelo zadovoljni z doseženimi rezultati.
Potem je sledila DYN / DNF, prvi od nas je štartal Mitja. S Kompanom sma hitro vedela, da bo šel po DR, saj je od štarta naprej prikazal šolski primer vrhunskega plavanja. Na 161m je prišel iz vode čisto izčrpan vendar je v par sekundah pršel čisto k sebi in s protokolom je zaključil v 7-8 sekundah. Novega DR smo se vsi zelo veselili!!!!

Potem je bil na vrsti Kompan, ki je štartal brez plavuti. Do takrat je vodil Hrvat Mario Žužič s 105m, vender ga je kompan rutinirano prehitel. Proti koncu sem štartal jaz. za rezultat mi je bilo čisto vseeno, ker sem vedel da imamo že čisto vsa 1. mesta, kljub temu pa sem bil nesproščen brez volje in energije. Na odrivu so se mi slekle kopalke

, ki sem si jih moral popravljat. Kljub temu sem prišel na 100m z rezervami, kar je zadostovalo za obrat in 1 zamah ter izplavanje na 111m.
H2Oteam je tako pobral skoraj vse kar se je dalo!!!
1. mesto STA
1. mesto DYN
1. mesto DNF
1. mesto skupno
2. mesto DNF
2. mesto skupno
2. mesto ekipno (s tem da smo bili brez ženske in sta štela samo 2 moška)
Ostali rezultati:
STA:
1. Jure Daić 6'18'' SLO
2. Goran Čolak 6'00'' CRO
3. Nikola Štorga 6'00'' CRO
4. Mitja Štampfer 5'51'' SLO
??. JureKompan 4'21'' SLO
DYN:
1. Mitja Štampfer 161m SLO
2. Kris Latos Lino 149m GRE
3. Ivan Sršen 124m CRO
BO Lars Strandiridder 175m DEN
DNF:
1. Jure Daić 111m SLO
2. JureKompan 109m SLO
3. Mrio Žužič 105m CRO
Skupno:
1. Mitja Štampfer 150,7 točk
2. Jure Daić 139,4 točk
3. Ivan Sršen 121,2 točk
6. jure Kompan 114,3 točk
Po tekmi smo vsi tekmovlci zaglajeni čakali na podelitev medalj in večerjo. Po večerji smo se še malo pogovarjali s kolegi in se odpravili proti Mb, kamor smo prišli ob pol 3h zjutraj.
Odslej imamo beograd še v lepšem spominu!!!
LP Jure