Kaj pa Suunto D4?

Plavuti, maske, obleke...

Moderator: SanSan

Kaj pa Suunto D4?

OdgovorNapisal/-a Leon dne Če nov 15, 2007 19:25

Lep pozdrav!
Zanima me, če je kdo že preizkusil al pa imel vsaj možnost videt Suunto D4? Glede na to, da je bla D3 špica, mora bit D4 naravnost bomba :D :D
Čau, L
Leon
Paglavec
Paglavec

Re: Kaj pa Suunto D4?

OdgovorNapisal/-a Primož dne Če nov 15, 2007 20:38

Suunto D3 je špica in ne je bla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Primož
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a Daić dne Če nov 15, 2007 22:36

Zaenkrat še ga ni v prodaji, bo pa v marsičem boljši od modela D3. Cena bo na žalost dosti višja v primerjai z D3. Več o tem si lahko prebereš na naši spletni strani med novicami (novica objavljena 1.11.2007). Tukaj pa je še link na spletno stran modela D4: http://www.suuntocampaigns.com/d4/

LP Jure
Uporabniški avatar
Daić
Lumpi
Lumpi

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a GregaM dne To maj 20, 2008 05:06

Že nekaj časa treniram na bazenu in nimam primerne ure. Sedaj mi je odovedala še stara Swatch-ka. :(
Sem gledal na internetu, da je D4 ne samo lepša ampak tudi boljša in na žalost tudi dražja.
Zanima me, ali se še kdo drug zanima za nakup takšne ure? Morda veste za kak dober vir in naročimo skupaj
ter dobimo še kak skonto :D .

Lp
Uporabniški avatar
GregaM
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a SanSan dne To maj 20, 2008 07:28

Sicer ne razmišljam o nakupu D4, ker mi D3 še vseeno deluje zelo dobro, ampak sem jo imel možnost sprobat za 1. maj, ima jo namreš naš član Tony (freedive na forumu). Ura je vsekakor čisto po mojem okusu, tako dizajn kot tudi funkcije. Ura je velika in masivna, kar morda ni vsakomur všeč, izgled pa ni več tisti plastičen kot pri D3. Freedive funkcije so po večini ostale dodali pa so jemanje podatkov 3x na sekundo, alarm za čas na površju in pa več alarmov za različne globine. Display je velik in pregleden, zelo dobro pa je tudi to, da so mu dodali daljši pas, ki bo sedaj brez problema pasal tudi čez neoprensko obleko. Razširjen je tudi spomin in log funkcije.
Dodane se funkcije za scuba poapljanje, ki so standardne, tauhate pa lahko tudi v Nitrox modu z nastavljivimi mešanicami med 21 in 50, vendar pod vodo ne morete mešanic menjavat.
To nekako zaokroži celotno zadevo.
Uporabniški avatar
SanSan
Mama Orca
Mama Orca

OdgovorNapisal/-a Đuro dne To maj 20, 2008 21:54

Nimam kaj da nebi stegno jezika. Ne dvomim v kvaliteto ure, sam dizaj pa vse ostalo je pa po mojem mnenju čisto zgrešen...sej ne da je pri D3 tak hudo super, sam je vseeno bojši kot pri D4. Enostavno se mi zdi prevelika in tisti pasek...ajoj :roll: Vrjamem da bi lahko naredili dosti bolj športno uro...to je osebno mnenje, kot sem pa že omeno pa sploh ne dvomim v kvaliteto in boljše funkcije od predhodnjika!
če bi jaz to vedo...
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

OdgovorNapisal/-a kanzyani dne Če maj 22, 2008 11:39

GregaM je napisal:Že nekaj časa treniram na bazenu in nimam primerne ure. Sedaj mi je odovedala še stara Swatch-ka. :(
Sem gledal na internetu, da je D4 ne samo lepša ampak tudi boljša in na žalost tudi dražja.
Zanima me, ali se še kdo drug zanima za nakup takšne ure? Morda veste za kak dober vir in naročimo skupaj
ter dobimo še kak skonto :D .

Lp

Trenutno ima NorikSub akcijo skupaj z SPZ prav za ta računalnik, jaz sem si ga nabavil in baje gredo za med.
Cena je 295 €, kar je cca. 100 € ceneje od najnižje cene, ki sem jo do sedaj zasledil.
kanzyani
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a GregaM dne Če maj 22, 2008 17:43

Če je to v Noriku res je cena za D4 zelo ugodna. Bom prevero. Verjetno je še potrebna včlanitev v SPZ?
Uporabniški avatar
GregaM
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a mylo dne Pe maj 23, 2008 09:56

alo grega!

Si preveril informacijo? Me zanima kakšni so pogoji za nabavo.

Lp,m
Because I've played before
Uporabniški avatar
mylo
Calvo
Calvo

Kraj: Videm@Ptuj

OdgovorNapisal/-a asja dne Pe maj 23, 2008 10:18

Ponudba je v Potapljaču. št. 38. Računalnik po ceni 295 evrov lahko naročijo samo člani SPZ, količina rač. omejena.
Sam mislim, da članarina tud ni ne vem kok poceni, bo kdo od inštruktorjev to bolj vedu, al pa če na spletni strani pogledate.
Da se ne boste včlanli, pa bo pol računalnikov zmanjkalo. :roll:
LP

p.s. v tej številki je tudi reportaža o snemanju dokumentarne oddaje z Juretom. Pa Tanjine fotke so notri.
Lepe reči morš guštirat na lahnu, da nebeš usahnu, še prej ku boš zdahnu...
Uporabniški avatar
asja
dupin Flipper
dupin Flipper

Kraj: Kraška vrtača

OdgovorNapisal/-a GregaM dne Pe maj 23, 2008 12:13

Hi.

Sem že iz Ljubljane. Bil sem v Noriku in nabavil D4 (295 EUR). Poveš samo da si iz kluba H2O pa ni problema.
Nihče ne zahteva nikakršnih dokazil. Cool. Se že veselim da ga stestiram.
Uporabniški avatar
GregaM
el Tonno
el Tonno

OdgovorNapisal/-a kanzyani dne So maj 24, 2008 12:49

Odlično. Čestitke novemu lastniku, naj ti dobro služi :wave:
kanzyani
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a Mitja23 dne Pe okt 31, 2008 11:07

Zanima me mnenje o tej uri, sedaj ko si jo že preizkusil. Kako pa se obnese baterija in kako je z menjavo?
Mitja23
Paglavec
Paglavec

OdgovorNapisal/-a Đuro dne Pe okt 31, 2008 13:08

da se malo vmešam, veliko ljudi hvali uro...prioritetno namenjena prostemu potapljanju ima pa seveda tudi dobro funkcijo za scuba potapljanje. v obliko in dizajn se nebi spuščal...ima pa številne uporabne funkcije kar bi me prepričale pri nakupu :wink:
Uporabniški avatar
Đuro
dupin Flipper
dupin Flipper

Vrni se na apnea oprema