Športno društvo
H2O team,

Frankolovska ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
info@h2oteam.com

Ostali članki

 
 

Zakaj je umrla Jana

21.avgusta 2009 je v mariborski bolnišnici umrla Jana M., domnevno (tako so objavljali vsi mediji in se je govorilo po forumih) naj bi bila posledica njene smrti potapljaška nesreča, ki se je zgodila 12. avgusta 2009 pri potopu na potopljeno barko Francesca di Rimini na S otoka Kaprije.
 

Kako sem postal Iron Man

Da vam kar na začetku povem, da je od 30. avgusta 2008, železo zame žlahtna kovina.

Četudi nisem predan triatlonec, pa se zmeraj rad spoprimem z izzivi in testiram meje svojega telesa, nenazadnje me prav to tako močno privlači pri potapljanju na vdih, ki je moja prva športna panoga. Do triatlona sem v bistvu prišel preko »Projekta -2901«, kjer smo s prijatelji, leta 2005, v enem dnevu osv ...
 
12.12.2006

Intervju s Tomom Sietasom

Z velikim veseljem vam danes predstavljamo intervju z osebo, ki je zelo dobro poznana v svetu potapljanja na vdih. Upal bi si trditi, da je že nekaj let najboljši potapljač na vdih v bazenskih disciplinah in bo tudi še nekaj let ostal. Je prvi človek, ki je dosegel velike mejnike v našem športu kot na primer 10+ minut v statiki, 250 preplavanimi metri s plavutmi in 200+ metri preplavanimi b...
 

Nemo 33

Par dni nazaj smo med novicami pisali o spletni strani www.shark-bait.nu, kjer je bil tudi filmček potopov v bazenu. No takrat se mi ni zdelo da je ta bazen Nemo 33, pa vendarle je bil del, ki je globok 10m. No tokrat bomo, kot obljubljeno rekli še kakšno več o najglobljem bazenu na svetu, o bazenu Nemo 33.
 

Nekorekten odnos CMAS-a do športa

Svetovni pokal v plavanju s plavutmi se organizira že od leta 1992 dalje. Nastal je kot tekmovanje, ki naj bi nadomestilo tekmovanja v nekdanji Jugoslaviji. Zaradi vojne smo se v Sloveniji povezali s sosednjimi, bližnjimi državami, namen pa je bil organizirati dobro, močno tekmovanje za predvsem mlade tekmovalce in jim tako omogočiti primerjavo med seboj ter hitrejši napredek.
Spletna stran Športnega društva H2O team uporablja piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke